Adet gecikmesinde kanda çıkardı tahminimce ama bıraz daha bekle yine kan ver kanda cıkmadan idrarda çıkmıyor varsa idrarda hemen belli olmaz zatenİyi aksamlar. 24 agustosta adet olmam gerekiyordu. 24 agustos aksam hic bir agrim olmadan kahverengi akintim oldu bundan once iki kez kimyasal gebelik gecirdigim icin hemen gidip kan testi verdim ama sonuc <2 cikti doktor negatif dedi 4 gun gecti hala adet olmadim ara ara kahverengi akintim var goguslerimde hassasiyet disinda bir belirtim yok pozitif olma ihtimali varmi yardimci olurmusunuzbirde idrar testi ne zman yapmaliyim
Gec dollenmemi acaba dedim cunku hic boyle olmamistimAdet gecikmesinde kanda çıkardı tahminimce ama bıraz daha bekle yine kan ver kanda cıkmadan idrarda çıkmıyor varsa idrarda hemen belli olmaz zaten
Bende 21 inde kan verdim negatif çıktı hala olmadım idrar negatif çıkıyor kan versem belli olur mu acaba diye düşünüyorumİyi aksamlar. 24 agustosta adet olmam gerekiyordu. 24 agustos aksam hic bir agrim olmadan kahverengi akintim oldu bundan once iki kez kimyasal gebelik gecirdigim icin hemen gidip kan testi verdim ama sonuc <2 cikti doktor negatif dedi 4 gun gecti hala adet olmadim ara ara kahverengi akintim var goguslerimde hassasiyet disinda bir belirtim yok pozitif olma ihtimali varmi yardimci olurmusunuzbirde idrar testi ne zman yapmaliyim
Sizin kac gun gecikti adetinizBende 21 inde kan verdim negatif çıktı hala olmadım idrar negatif çıkıyor kan versem belli olur mu acaba diye düşünüyorum
7 olacak bugünSizin kac gun gecikti adetiniz
Bence kan verin ben yarın dayanamayip idrar testi yapicam7 olacak bugün
Vericem ama korkuyorum negatif çıkar diyeBence kan verin ben yarın dayanamayip idrar testi yapicam
Benimde 23 ağustostu ama hep gecikmem oldugu için bekliyorjm suanlık kan vermedım gecikmemin ilk gunu idrar tahlılı yaptım cıkmadıSizin kac gun gecti adetiniz
Kısmettt ama inşallah birgün görücez hepimiz o pozitifiiVericem ama korkuyorum negatif çıkar diye
Bende biraz once yaptim cikmadiBenimde 23 ağustostu ama hep gecikmem oldugu için bekliyorjm suanlık kan vermedım gecikmemin ilk gunu idrar tahlılı yaptım cıkmadı
Benim beklemeler önümüzdeki aya kaldı ovulasyon testınde pik gördükten 14 gun sonra adet oldum yanı bugunBende biraz once yaptim cikmadi
Hadi ya tuhhh uzuldum nasipse hayirli zamanda olsun insallahBenim beklemeler önümüzdeki aya kaldı ovulasyon testınde pik gördükten 14 gun sonra adet oldum yanı bugun