- 13 Ocak 2025
- 8
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mihra Sultan
Son adetim 23.09.2024 cinsiyeti öğrenemedik kendisini göstermiyor sizce tahmin ayıma göre nedir ve ikili testi yaptım ama üçlü test için doktor birşey söylemdi ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aya göre cinsiyet tahmini nedir? Hiçbir şey anlamadım
Yok öyle bir şey. Bin yıldır jinekolojideyim ilk defa duyuyorum. Böyle şeylere inanmayın. Bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi boşhangi ayda hamile kaldığında cinsiyet belli oluyormuş bende bilmiyorum tam olarak
Öyle mi bende bilmiyordum ama öğrenmiş oldum çok teşekkür ederimYok öyle bir şey. Bin yıldır jinekolojideyim ilk defa duyuyorum. Böyle şeylere inanmayın. Bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi boş
Oğlum var kızım da olsa diyorum ama sağlıklı olsunDoğum tarihiniz ne bilmiyorum çin takvimine göre diyorsunuz. 31 yaş için kız sanıyorum.
İkili de sıkıntı yok dedi dr peki dörtlü yaptırmalıyım onun zamanı çünküİkili testinizde risk çıkmadıysa üçlüye gerek yok
Hayır, ikili de problem yoksa başka bir şeye gerek yok. Detaylı ultrasonu atlamayın sadeceİkili de sıkıntı yok dedi dr peki dörtlü yaptırmalıyım onun zamanı çünkü
Çok teşekkür ederimHayır, ikili de problem yoksa başka bir şeye gerek yok. Detaylı ultrasonu atlamayın sadece