Hamile Yogası

narsisttt

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
5
0
6
İstanbul
Merhaba sevgili kadınlar kulübü müdavimleri

Yeni bir kullanıcı olmamdan mütevellit başlıkta belirttiğim ve birazdan açıklayacağım konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin olamadım.. Eğer yanlış bir bölümdeysem, yetkili kişiler kusuruma bakmazlar umarım.. Forumu kullandıkça hangi konu nerede açılır, öğreneceğim inşallah

Efenim;

23 haftalık bir anne adayıyım.. Sağdan soldan, internetten vs. bir çok yerden hamile yogası ile ilgili bilgiler edinmiş bulunmakta ve hamile yogası yapma konusunda kendimi ikna etmiş, inandırmış ve heveslendirmiş durumdayım..

Lakin gelin görün ki, bunun eğitimi nerelerde vardır, nereler tavsiye ediliyor, nereye gitmeliyim bilemiyorum.. İnternette google vasıtasıyla yaptığım "hamile yogası", "hamile yogası kursları", "tavsiye edilen hamile yogası merkezleri" ve benzeri şekilde araştırmalarım sonucunda tatmin edici "heh evet işte aradığım bu" diyebileceğim bir yer bulamadım.. Tabi bulduğum yer ikamet ettiğim yere de yakın olmalı haliyle..

Bu vesileyle kadınlar kulübü müdavimlerinin bana yardımcı olabileceğini ümit edip bir kadınlar kulübü üyesi oluverdim..

Halkalı, Yenibosna, Bahçelievler, Bakırköy olmak suretiyle bildiğiniz, gördüğünüz, gittiğiniz yada gideni tanıdığınız bir yoga kursu/merkezi biliyorsanız ve bunu benimle paylaşırsanız berhudar, mutlu, mesut biri olurum..

İlginize teşekkür eder, uzun olan bu yazıyı sonuna kadar okuma sabrını gösterdiyseniz de şükranlarımı sunarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…