• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ve saman nezlesiyim :((

meleksimam

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
428
2
68
38
Kızlar 1 aylık hamileyim ve benim ileri derecede saman nezlem var. Ilaç almazsam günlük yaşamım durur. Ne yazıkki hamile olduğum için ilaç da alamıyorum. Artık bebek düşecek diye korkuyorum. Geceleri burun kaşıntısından uyuyamıyorum. Benim gibi olanınız var mı? Bu şekilde çocuk doğuran varsa nolur bana yardım etsin. Gerçekten hiç iyi durumda değilim.:2:

benimde ayni o tur nezle sorunm var canim,simdi daha cok yogunlasiyo cogu kiside ciceklerin acmasindan,agaclarin tozlarindan felan
ilac alamaman kotu olmus, amapek bisey yapamazsin
doktorlarin onerileri sadece bunlar(aklimda kalanlar) cok sicak ve baskin havada disariyi tercih etme cunku havada ucusan cicek topurcuklari felan o gunlerde daha cok cogaliyo. bide yesillik alanlardan kac

pencereni kapat dışarı maske tak çıkarkennn burun spreyleri işe yarıyorrr danışarak kulanılıyorrrr
önerileriniz için çok teşekkür ederim; ancak bunları zaten uyguluyorum ve bir işe yaramıyor. Yemek bile yapamıyorum. Ders çalışırken kitabın kokusuna bile hapşuruyorum. Her gün duş alıyorum, saçımın kokusuna hapşuruyorum. Anlayacağınız benimki psikopata bağlamış. Ilaçsız olmuyor. Ne yapacağım?

önerileriniz için çok teşekkür ederim; ancak bunları zaten uyguluyorum ve bir işe yaramıyor. Yemek bile yapamıyorum. Ders çalışırken kitabın kokusuna bile hapşuruyorum. Her gün duş alıyorum, saçımın kokusuna hapşuruyorum. Anlayacağınız benimki psikopata bağlamış. Ilaçsız olmuyor. Ne yapacağım?

ooo akutt olmuş artık buu meleksimam dr danışmalısın vala yanlış bişeyler söylemek istemem burun spreyi felan yasak deilsee kulan

ama 3 ayı doldurmadan agızdan antihismatik ilaçlar vermyioalr galiba........

ooo akutt olmuş artık buu meleksimam dr danışmalısın vala yanlış bişeyler söylemek istemem burun spreyi felan yasak deilsee kulan

ama 3 ayı doldurmadan agızdan antihismatik ilaçlar vermyioalr galiba........
hadi yaa. Ben ara sıra ilacımdan alıyorum. çünkü dayanamıyorum. Inşallah bebişime bir zararı dokunmaz. Ilaç da almazsam bebek düşecek...:14:

allah korusunnn yaa aklına öyle şeyler getirme hiççç doktorun a bir danışşsanaaa
doktoruma danışmaz olur muyum!! Eşimin görevi gereği küçük bir yerde yaşıyorum. Adamakıllı doktor yok. Bulduğum en iyi! Doktor da bir ilaç al dedi, bi alma dedi. Galiba bir çözüm bulamayacağım. Antep'te annem iyi bir doktora sormuş, ilaç kesinlikle almasın, yanıma gelsin demiş. şu an sınava çalıştığım için evden pek çıkamıyorum, zaman az kaldı. Ilgilendiğin için çok çok sağol canım. Seni de uğraştırdım kendi sorunumla; ama iananki çok zor durumdayım, belki dedim buradan geçici de olsa bir çözüm bulurum diye ümitlenmiştim...:50:

doktoruma danışmaz olur muyum!! Eşimin görevi gereği küçük bir yerde yaşıyorum. Adamakıllı doktor yok. Bulduğum en iyi! Doktor da bir ilaç al dedi, bi alma dedi. Galiba bir çözüm bulamayacağım. Antep'te annem iyi bir doktora sormuş, ilaç kesinlikle almasın, yanıma gelsin demiş. şu an sınava çalıştığım için evden pek çıkamıyorum, zaman az kaldı. Ilgilendiğin için çok çok sağol canım. Seni de uğraştırdım kendi sorunumla; ama iananki çok zor durumdayım, belki dedim buradan geçici de olsa bir çözüm bulurum diye ümitlenmiştim...:50:

elimden bişeyler gelbilse keşkee canım yaaadurumuna üzüzldüm hamisin birdee zorr amaa şuan için beklicen galibaa rabimm şifa versin ılık suylaa felan burnunu yıkaaa bariii bol su iç..

Back