23 kasım 2023 son regli başlangiç tarihim 6 gün sürüyor 26 günde 1 regli oluyorum. Evliyim bebek istiyorum. 8 aralıkta şiddetli kasık ağrısı başladı. 10 aralık Doktora gittim sağlik sorunum yok gebelik için gitmedim fakat sonraki günler belirtilerim göğüs hassasiyeti ağrısı bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı akabinde 14 aralık lekelenme oldu kahverengi hafif doktora sordum regline var bekle dedi gebelik testi yaparız diye 15 16 aralık kanamam var şuan ama reglime de var doktor hala bekle diyor evde test yapmadım çıkmaz diye düşündüm şuan reglime 3 gün var 20 aralıkta olmam gerekiyor normalde böyle yaşayıp hamile olan var mı sizce 3 gün daha bekliyim mı hastaneye gidip test yaptırsam mı? Şuan kasık ağrım mide bulantım ve kanamam var göğüs şişliğim gitti. Çevremde hamile olduğunu öğrenip kanaması olan var ama turunma bu kadar yoğun olanı duymadım ben hamile olduğumu hissediyorum çünkü kanda ve idrarda sorun yok baktırdım. Yardımcı olun bu kadar erken regli olmadım hiç 29 yaşındayım ve daha anne olmadım tecrübem de yok. Hep okuyorum forumları bana da yardımcı olun  güncelleme yapıyım : regli de olmadım belirtilerim devam ediyor kanda negatif çıktı regli günümde doktor daha yükselmez dedi aslında okuduğum yazılarda herkes yükseldi yazıyor doktor öyle düşünmüyor. Gene bir şey olursa güncellerim
Son düzenleme: