Hamile pantolonu alsam gereksiz mi olur?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar haftaya çok yakınımın düğünü var. Bana siyah pantolon lazım. Kilom 48den 58 oldum şuan.

Hamilelik pantolonum da 1 tane kot var ilk hamileliğimdede bundada yetti arttı bile.
Şimdi 32. Haftamdayım yolu yarıladım acaba siyah hamilelik pantolonu alsam gereksiz mi olur. Malum hamile giysileride baya pahalı.

Normal pantolonu 1 kaç beden büyük alsam hamilelikten sonrada giyebilirim sanırım.

Birde internetten alıcam normal giydiğim pantolonlardan bir kaç beden büyük almayı düşünüyorum şuan giyebilmek için . Mesela hamile değilken 28 felan giyiyordum şimdi 58 kilo olarak 30 beden alsam olur sanırım? Sonrada terzide yaptırırım belki.
Yada direk hamile pantolonu mu almak? Hangisi mantıklı sizce

Son düzenleme:
Kot pantolonun üstüne şöyle şık bi bluzde giyseniz olur aslında ben bitane beyaz kot hamile pantolonu almıştım evde zaten bol etekle idare ederdim ve sünnet düğünü olmuştu yeğenimin beyaz kotun üzerine şık bi bluz almıştım öyle idare etmiştim ama 2. Ye hamile kaldığımdada bitane siyah alıcam beyaz hala duruyor nolur nolmaz diye birde siyah almayı planlıyorum. Bence 2 tane pantolon olsun gereksiz olmaz..

Aslında bende öyle düşünmüştüm ama bi türlü içime sinmedi keşke benimkide beyaz felan olsaydı kötü bi renkte almışım kot sırıtıyor ne giysem ya siyahla yaptığım kombini sevebildim bitek:)
Aslında doğru hamile pantolonu da alsam olur yani gereksiz de olmaz en az 2 aya yakın zaman var bide normal pantolonu büyük beden alıcam oda olur mu olmaz mı acaba ay bi pantolon için nasıl kararsız kaldım

Yok bence normal pantalon alma derim rahat edemezsin hamile pantolonları çok rahat beldeki lastik kısmı çıkanlardan al öyleleri çıkmış şimdi doğumdan sonrada giyilebiliyo hem ben siyah alırsam öyle bişi almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…