hamile olurmuyum

ya bu üstüne görme olayı cok kafamı karıstırdı internette baktım miktarı normal adete göre deişiklik gösterir diyo . yani daha mı az olur daha mı cok olur. bu ay normalden 2 gün erken oldum adeti ve onceki aylara göre daha fazlaydı kan . bu normal adet kanaması mıdır ?

sinema boştu en arkada biz vardık bi de önde 2 kişi olunca boyle rahat olduk.
Fantaziye bak :-D
En arkada makinistler var salonda olup biten herseyi ki özellikle arka sırayı oldugu gibi görüyorlar.
Esimin Makinist tanıdıgı var ordan biliyorum.geçmiş olsun

Karnımda agrı oluyodu bağırsaklarda bi sorunum vardı doktorda bi ultrason çektir demişti. Ultrason sonucunda sağ overde 17mm çapında dominant folikül mevcuttur yazıyo. Bu nedemek oluyo hamilemiyimdir,yoksa adetten sonra olan normal bişeymidir. Adetimi tam gördüm 6 gün. Bugun adetimin bitiminin sonraki 4.gün. Yeni yumurta falanmı demek. Artık tamamen rahatlayımmı. Bi yardım edin lütfen.

Bak şunu kafandan oncelikle at..
Hamile degilsin.
Bunu dusundukce kendine zarar veriyorsun.
Bu kadar adet gecmiş ustunden imkansiz hamile olman ki zaten cikardi...
O sadece kücük bir kist veya normal bir yumurtlama başka birsey degil.
Korkma bu kadar sakin ol

Bence kesinlikle hamile kalmışsındır. Ben mesela 4 tane çocuğuma da hep böyle hamile kaldım. Allah ıslah etsin!

Emin olun başınıza sizin de böyle bişey gelse siz de böyle bir hata yapsanız anlardınız böyle korkmamı
Artık reşid olmuşsun. Bu ülkede kürtaj da yasak. İşin ahlaki boyutuna hiç girmiyorum zaten. Ama sana bir abla tavsiyesi: bu şekilde davranmaya devam edersen, hiç bir erkek için değerin olmaz; hayatın hüsran içinde geçer.

Canim senin hamile kalman imkansiz yani ben doğum kontrol hapiyla korunuyorum ben kalirim yine sen kalamazsin bu kadar imkan yok yani bu arada yasin kucuk sanirim boyle seyler hosuna gidiyor hamile olup belki erkek arkadasina soyleyince cok guzel bisey olcagini felan dusunuyorsun ama yapma evlendiginde bu yaptiklarina cok pisman olacaksin ve emin ol bunlara gulup gececeksin bence arastirman gereken bunlar olmasin baska seylerle ilgilen gencligini yasa ama bu sekilde degil kotu birseyde solemek istemiyorum cunku hepimiz hatalar yaptik boyle buyuduk

Mesaj yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim. bu konularda Bilgi sahibi olmayınca herşeyden korkuyor insan ama gerçekten teşekkür ederim siz olmasaydınız şuan hala kendimi yiyo olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…