Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fantaziye bak :-Dsinema boştu en arkada biz vardık bi de önde 2 kişi olunca boyle rahat olduk.
Bence kesinlikle hamile kalmışsındır. Ben mesela 4 tane çocuğuma da hep böyle hamile kaldım. Allah ıslah etsin!merhaba . benim sorum şu . sevgilimle sinema izlemeye gitmiştik sonra öpüşmeye falan başladık.sonra bi anlık istekle onun penisiyle oynamaya başladım.ama boşalmadan elimi çektim. hani erkeklerde bir sıvı olur ya zevk sıvısı orgasm dan önce gelir. işte o bulastı 1 damla elime bide sevgilim gece boşalmış fakat banyo yapmamış yanı cinsel bölgesinde kuru spermler duruyodur.sonra 2 dk içinde vajinamın yanaklarına değdim duzeltmek için içiyle cok oynamadım. vajinama elimi götürmeden önce elim atletime deymişti yani yapış yapış deildi zaten cok da ıslanmamıştı bir de bakireyim .elimi sürdükten 30 dk sonra tuvalete gidip ıslak mendille temizledim. hamile kalırmıyım bundan ? bu olay oldugu gün adet günümün 6.günündeydim. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. lütfen yardım edin.
Bence kesinlikle hamile kalmışsındır. Ben mesela 4 tane çocuğuma da hep böyle hamile kaldım. Allah ıslah etsin!
Artık reşid olmuşsun. Bu ülkede kürtaj da yasak. İşin ahlaki boyutuna hiç girmiyorum zaten. Ama sana bir abla tavsiyesi: bu şekilde davranmaya devam edersen, hiç bir erkek için değerin olmaz; hayatın hüsran içinde geçer.Emin olun başınıza sizin de böyle bişey gelse siz de böyle bir hata yapsanız anlardınız böyle korkmamı