hamile olurmuyum

mauser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
16
0
27
merhaba . benim sorum şu . sevgilimle sinema izlemeye gitmiştik sonra öpüşmeye falan başladık.sonra bi anlık istekle onun penisiyle oynamaya başladım.ama boşalmadan elimi çektim. hani erkeklerde bir sıvı olur ya zevk sıvısı orgasm dan önce gelir. işte o bulastı 1 damla elime bide sevgilim gece boşalmış fakat banyo yapmamış yanı cinsel bölgesinde kuru spermler duruyodur.sonra 2 dk içinde vajinamın yanaklarına değdim duzeltmek için içiyle cok oynamadım. vajinama elimi götürmeden önce elim atletime deymişti yani yapış yapış deildi zaten cok da ıslanmamıştı bir de bakireyim .elimi sürdükten 30 dk sonra tuvalete gidip ıslak mendille temizledim. hamile kalırmıyım bundan ? bu olay oldugu gün adet günümün 6.günündeydim. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
İmkansızz

Adet bitiminde de hamile kalabilirsin normalde ama sizin şartlarınızda imkansız görünüyor.

olaydan 1 gün sonra tekrar her adet bitiminde oldugu gibi kanamam az geldi. 23 şubatta gittik sinemaya .bugunlerde bi iştah açılması var ,halsizlik var baş dönmesi de oldu bu kadar cabuk belirti olurmu ya ? stresten olurmu ki . bi yardım edin lütfen

yardım edecek biri yokmu .olayları düşününce imkansız gözüküyor ama dün de böyle olunca kafamda soru işaretleri oluştu. lütfen yardım edin

Hamile degilsin olamazsin. O belirtilerde psikoloooojik...
Baska da açıklaması yok...
Sen bir doktora git hormon tahlili iste ve ultrason muayenesi ol. Hamile degilsin ama hormonel bir sorunun olabilir.

hamile olman imkansız.. hormon testi yaptırman en iyisi.. bu şartlarda hamile kalınmaz emin ol..

Kasık ağrısı normal mi, canım sürekli bişiler cekiyo da psikolojikmidir ki? Cok gerildim.tam rahatlıyorum boyle seyler oluyo.

Görenler birşeyler yazsa çok kötü durumdayım lütfen.karnımın alttarafı da cok agrıyo suan, şişkinlik de var .

büyük ihtimalle psikolojik bu dediklerin çünkü hamilelik belirtilerinin hepsi 8 günde çıkmaz zaten senin bu söylediğin sıkıntıları çekenler genelde 4-5 haftalık hamile oluyor.Ben 7 haftalık hamileyim senin bu söylediğin belirtileri daha 1 haftadır falan yaşıyorum. Sen en iyisi doktora gidip bir tahlillerine baktır dedikleri gibi belkide hormonal bir sıkıntın var

bugun adet oldum normalden 2 gün önce oldum .normalde 19 unda olurdum hep . bi 2 haftaya yakındır kabızım.agrım da bu sefer daha fazla. artık hamile olmadıgımdan emin olayımmı ? yani adet görüyosam hamile değilimdir heralde demi. yanlıs bilmiyorum demi ?

Ya bide üstüne görme diye birşey varmıs ondan dolayı korktum yine boyle bi soruyu oyuzden sordum.

artık regl olmuşsun.. sıkıntı olmaz.. o üstüne görme dedikleri implantasyon kanaması.. normal regle göre farklı oluyor.. zaten hamile olma olasılığın yoktu. artık korkmamalısın.

eger 6 gün falan yani normal reg süresince görürsem üstüne görme dedikleri olay değildir demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…