Hamile olupta ''Uykusuzluk ''problemi yaşayanız varmı aranızda??

sen uyuyamamaktan bense çok uyumaktan şikayetçiyim.aslında ilk aylarda oldukça normal olduğu söyleniyor ama bilmiyorum ne derece doğru.bence senin problemin fazla düşünmekten kaynaklanıyor.bizler 1 bebişin stresini yaşarken sen 3 bebiş bekliyorsun.herşeyi kafana takma bence.hem kendini hemde bebişleri düşün.Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş cnm.

oyy sağol teşekürederiiim nasiyatın için.
tatlı dillii napim düşünüyorum elimde değil.kimim kimsem yok nasıl eder nasıl bakarız...rabbim maddi manevi güç versin de onlara herşey eksiksiz yaptırayım.ben biraz ayptır söylemesi mükemmeletçiyiim herşeyim dört dörtlük oluncaaa onlarada öyle istiyorum allah nasib eylesiiiiiiiin..o yü<zden uyyamıyorum.baka hala pc başındayım.ah keşe bir gramını bana yollasan birazcık uykuuu istiyoruuum..
uyu kardeşim sen uyu boşver allah beni hazırlıyo heralde uykusuz gecelereee.ama sen uyu o ne güzeeeel maşallaaaaaah:asigim:

sen adresini yolla ben uykuyu paket yapar gönderirim sana opuyorumnanaktan valla her bebek kısmetiyle gelir bence inşaallah sende bu problemini kısa zamanda aşarsın.Rabbim bizlerin ve tüm hamişlerin yar ve yardımcısı olsun :asigim:

sağoool canım amiiiiiiiin amiiiin tatlı dilliii..
ah keşke öyle bir imkanımız olsaydııboshayallersmile..sağlıcakla kal uykucuuuu şirineeeolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…