ilk gebeliğinse heycandandır hemde üçüz bekliyorsun heycanlanmamak eldemi herkese nasip olmaz bu duygubenimde ilk zamanlarım böyleydi geçer, ama şuan yine başladı çünkü bebiş uyutmuyor :) hayırlı doğumlar
tuhh canim yaa...insallah uykun duzene girer..kafana birseyleri cok mu takiyorsun acaba?? belki bu yuzden uyuyamiyosundur...
muska neden tasiyosunuz merak ettim
Ben 8 haftalık hamileyken sürekli bebgime bisey oldu olacak diye çok kötü bı psikolojiye girmiştim o zaman bı hocaya gittik bana bı korunan yazdı korkuttularini söyledi dua flaan verdi ders gibi Allah'a coksukur kesildi bu düşünceleri. Ama genel anlamda bende çok pipirikli biriyim
Benimki sibyan değil bende yokmuş ama korumak verdi hocada bana iste ama böyle dusununcede insan huzursuz oluyor ucuz hamilesin ya onun sana yüklediği psikolojiden muhakkak birde tedavi sürecin vardır olmayıp olmayıp ardından olmasıda hemen kabullenecek bı pskiloji değil biliyorum bence gcmiste yasadiklairmin acısı çıkıyor ah inşallah bu gece misilmkisil uyursun uykun geldimde sakın erteleme olurmu tv dizi koca akraba bırak kalsın horul horul uyu inşallah kötü rüyalar gorme sana bu gece dua edimde yairn yaz bakalım uyucanmi
ilk üç ay sürekli uykularım kaçtı ve sürekli kabuslar gördüm.
sanırım vücudun değişime ayak uydurmaya çalışmasıyla alakalı, bir de o haftalar anne adayları endişeli oluyor biraz.
şimdi karnım ağırlaştı ama daha iyi uyuyabiliyorum.28. haftadayım.
Benimki sibyan değil bende yokmuş ama korumak verdi hocada bana iste ama böyle dusununcede insan huzursuz oluyor ucuz hamilesin ya onun sana yüklediği psikolojiden muhakkak birde tedavi sürecin vardır olmayıp olmayıp ardından olmasıda hemen kabullenecek bı pskiloji değil biliyorum bence gcmiste yasadiklairmin acısı çıkıyor ah inşallah bu gece misilmkisil uyursun uykun geldimde sakın erteleme olurmu tv dizi koca akraba bırak kalsın horul horul uyu inşallah kötü rüyalar gorme sana bu gece dua edimde yairn yaz bakalım uyucanmi
Ben her aksam uyumadan bir sürü dua okuyorum namaz hocasından aklına ne gelirse yani hepsini okudum kalktım süt içme gittimde dua ettim sana deidm kesin uyucak ve uyumussun
bende hamileyim hemde bende tüp hamilesiyim 3 sene 7.5 aylık evliyim 7.5 aylıkta hamileyim 32+4 inşallah bundan sonra hep uyurusn uykusuzluk berbat ötesi birsey salam gibi oluyosun sonraki gnee
off varya o dediklerini dusucek çok zamanın var önünde canım
bende hep beğendim bebek arabalarını odalairni bı klasore attım ve onların icinden hiç bisey almadım :) canlı canlı görmek harika bisey
ayy acaba uç tane cinsiyetleir ne olcak ne meraklıyım:)
buarda ben hala dana gibi uyuyorum belli bı saatte uyanıyorum bazen ama sonra gene 1-2 saat sonra uyuyorum benimde çok uyumaktan baism ağrıyor uyandimda
ben de ilk uc ay tuvalete kalkmaktan bi de hormanlardan heralde pek rahat uyuyamiyordum.. 2. trimester cok rahatti simdi de karnim buyudgu icin rahat uyuyamiorum:)) allah hepimizin yardimcisi olsun insallah