Hamile olupta ''Uykusuzluk ''problemi yaşayanız varmı aranızda??

BaBy_LoVe

Seviyo & Seviliyo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
595
3
Kızlar ben 8+2 günlük hamileyim..Hiç bir belirti yaşamadığım gibi yukusuzluk problemi çekiyorum:1no2:.sabaha kadar dönüyorum bazende ilginç rüyalar..iki kez eşim ağlayarak uyandırdı benii..her tafarım muskayla çevrili zaten ama genede uyamıyorum..:sm_confused:
ÜÇÜZ bebiş bekliyorum aceba çoğul GEBELİK olduğu içinmii???

cevaplarsanız çok sevinirim en azından içim rahatlar..a.s.

ilk gebeliğinse heycandandır hemde üçüz bekliyorsun heycanlanmamak eldemi herkese nasip olmaz bu duygu benimde ilk zamanlarım böyleydi geçer, ama şuan yine başladı çünkü bebiş uyutmuyor :) hayırlı doğumlar

tuhh canim yaa...insallah uykun duzene girer..kafana birseyleri cok mu takiyorsun acaba?? belki bu yuzden uyuyamiyosundur...

:1hug:evet çok şüküüür harika bir duygu üç tane bebişin annesiii.zaten onlar diye bahsediyorum..rabbim ömür versin sağlık versin..işte bebişimin birini alıcaklar perşembe günü onun tedirginliğide var üstümdeee..
bazı şeyler okuyunca korku girdi içime o yüzden sorayım dedim varmı aranızda böyle yaşayan diye..
çok teşekürederim cevabın için allah razı olsun..
rabbim bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin..:Saruboceq:

tuhh canim yaa...insallah uykun duzene girer..kafana birseyleri cok mu takiyorsun acaba?? belki bu yuzden uyuyamiyosundur...

bilmiyorumkismileevet aslında sürekli düşünüyorum ondanmı diyosun..
ama okadar özeniyorumki yeni hamişler akşama kadar uyuduklarındaa çok imreniyorum bense hiç bir belirtim yok hiiç ammaaa..allahtan ultrasyon görüntülerim var yoksa inanmıycam hamiş olduğuma..
sanada teşekürederim cevabın için sağol canım:1hug:

Bence psikolojik bu ben 33 haftalığım sneij gibi hiç olmadım ki çok ağırlaşmak rgamen
her tarafım muska semissin ucuz taşıyorsun bence kafanda buyuruyorsun bende muska yaisyorum üstümde ama onun bana iyi geldine inanıyorum ve rahatlıyorum acaba ucuz hamile oldu. ıcin kafanda soru isaretleirmi var

muska neden tasiyosunuz merak ettim

ya işte SÜBYAN muskası takıyorum..oda malum bazı düşükler yaşanıyomuş bu durumlarda.ben çok sıçrıyodum geceleri..değişik rüyalar görünce babaannem taktırttı..tabi o üzerimdeyken rahatım ama genede uykum olmuyo..ağzımdan dua hiç eksik olmaz zaten..
manevi bir güç olsun diye heralde..

Ben 8 haftalık hamileyken sürekli bebgime bisey oldu olacak diye çok kötü bı psikolojiye girmiştim o zaman bı hocaya gittik bana bı korunan yazdı korkuttularini söyledi dua flaan verdi ders gibi Allah'a coksukur kesildi bu düşünceleri. Ama genel anlamda bende çok pipirikli biriyim

Benimki sibyan değil bende yokmuş ama korumak verdi hocada bana iste ama böyle dusununcede insan huzursuz oluyor ucuz hamilesin ya onun sana yüklediği psikolojiden muhakkak birde tedavi sürecin vardır olmayıp olmayıp ardından olmasıda hemen kabullenecek bı pskiloji değil biliyorum bence gcmiste yasadiklairmin acısı çıkıyor ah inşallah bu gece misilmkisil uyursun uykun geldimde sakın erteleme olurmu tv dizi koca akraba bırak kalsın horul horul uyu inşallah kötü rüyalar gorme sana bu gece dua edimde yairn yaz bakalım uyucanmi

eveeet bende çok pimpirikliyiiiim..hergece onları düşünüyorum..odaları nasıl olacak,yatakları,kıafetleri,doğumum,lahusa yatağımı bileekaydirigubbakcemile3 yani kafayı yiğceem .tamam güzel şeyler bunları planlı programlı düşünmem ama işte gece aklıma geliyoo..
çok sağol çok tatlı dillisiin okadar samimisin kiii allah razı olsuuuun:1hug: kendimi çok şanslı gördüm ben böyle güzel dostluklar kuruluyo işte her şerde bir hayır.bir uykusuz problemi çektim ve konu açtım işte e güzel yeni arkadaşlarda kazanmış oldum böylece..
evet 3 yıl hep istedik her ay test yapıp dua ederek ümit ettik..yok idrarımda köpük var yok memişlerim sızladı aceba hamilemiyim yok damar çıktı yok gözbebeklerim büyüdü ..derkeeeen tüpçüde bulduk kendimizi ve yıllar snra 3 mucizeee:Saruboceq:şimdide inanamıyor insan.
allah razı olsun eminim bu gece güzel uyucam duaların sayendee:1hug:
yarın hemen ilk işim buraya yazmak olucak..a.s.
sende hamilemisin?kaç aylık
ben daha 2 aylık

ilk üç ay sürekli uykularım kaçtı ve sürekli kabuslar gördüm.
sanırım vücudun değişime ayak uydurmaya çalışmasıyla alakalı, bir de o haftalar anne adayları endişeli oluyor biraz.
şimdi karnım ağırlaştı ama daha iyi uyuyabiliyorum.28. haftadayım.

anlıyoruma.s demekki normal bişey demekki çoğunuz yaşamış aynı şeyleri.inan içimi rahatlattınız herbirinize tek tek teşekürediyorum..
evet ben biraz deli yatardım bacağımı illa eşimin beline koyardım şimdi o tedirginlikte var üstümde aceba uyku sersemi aynısını yapmiyim diye korkuyorum..sürekli bilinç altımda uyanık o yüzden huzursuzdum.ama artık olmiycam..

maşallaah allah sağ sağlim doğumunu gerçekleştirsin bebişinide hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin rabbim...

Günaydıııııııııın..Gulencim canım allah razı olsuuuuun senden duandan da..allah ne muradın varsa versiiiiiiin:Saruboceq: bu gece mışıl mışıl uyuduuuum:asigim:çok şükür rabbimeee..
zaten herbiriniz bana normal olduğunu söyleyince kafamı boşaltıp öyle uyudum hiç bişey düşünmemeye çalıştım..ve uyudum sadece sıcak bastı soyunduumhihoyyyt
tekrar herbirine teşekürleeer valla bana terapi gibi geldiniz:1hug: a.s.

bende uyuyamıyorum ya 9.haftadayım ve normalde çok uykucuyum ama 2 haftadır falan uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum sabah gün aydınlaınca rahatsız bi kaç saatlik uyku uyuyorum. eşimide uytmuyorum dönüp durarak ne yapsam bilemedim

34.haftamdayım ve uyku denen bısey kalmadı... toplasan gece boyunca 3-4 saatten cok uyumuyorumdur mafoldumben

ilk haftalarda gözümü uykudan açamazdım şimdide 31. haftamdayım gözüme uyku girmiyor gece uyuyamayınca bu sefer gündüzleri uyukluyorum

Ben her aksam uyumadan bir sürü dua okuyorum namaz hocasından aklına ne gelirse yani hepsini okudum kalktım süt içme gittimde dua ettim sana deidm kesin uyucak ve uyumussun
bende hamileyim hemde bende tüp hamilesiyim 3 sene 7.5 aylık evliyim 7.5 aylıkta hamileyim 32+4 inşallah bundan sonra hep uyurusn uykusuzluk berbat ötesi birsey salam gibi oluyosun sonraki gnee
off varya o dediklerini dusucek çok zamanın var önünde canım
bende hep beğendim bebek arabalarını odalairni bı klasore attım ve onların icinden hiç bisey almadım :) canlı canlı görmek harika bisey
ayy acaba uç tane cinsiyetleir ne olcak ne meraklıyım:)
buarda ben hala dana gibi uyuyorum belli bı saatte uyanıyorum bazen ama sonra gene 1-2 saat sonra uyuyorum benimde çok uyumaktan baism ağrıyor uyandimda

EVET ya çok çok sağol:1hug: duaların çok güçlü ozaman ben hissetim mışıl mışıl uyudum..gece içimden geçirdim kaç kişiyiz uyumayan diye aklıma sonra sen geldin ..:asigim:bende bir sürü dua okudum ayetel kürsüyü okudum 7 kez eşimde okudu üfledi beni.felakla nas süresini de ihlası ne bildiysem okudum elimi karnıma sürdüm diğer hamişler için dua ettim anne olmak isteyen bebek özlemi çekenler içindeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Maşallaaaah seninde doğumuna az kalmış rabbim sağ sağlim hayırlısı ile doğumunu gerçekleştirsin..
aslında çok zaman var biliyorum ama işte ben biraz pimpirikliyim ve herşeyim mükemmel osun isterim.kendi evimi üç yıl önce başladım dergi toplamaya evimi istediğim gibi dizayn ettim..sonra düğünüm kınam derken hayalini kurduğum hamileliğimle ilgili herşey güzel olsun istiyorum..sonra ah keşke bunuda yapsaydım yok bütün gün nette araştırıyoruuum o yüzden gecede planlar yapıyorum nasıl olucak diye.
bende tüp bebekle sahib oldum onlara..ama perşemebe günü birini alıcaklar mafoldumbenneyse yaa ooooof gene uzattım ben özüüürmafoldumben mafoldumben

ben de ilk uc ay tuvalete kalkmaktan bi de hormanlardan heralde pek rahat uyuyamiyordum.. 2. trimester cok rahatti simdi de karnim buyudgu icin rahat uyuyamiorum:)) allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

ben de ilk uc ay tuvalete kalkmaktan bi de hormanlardan heralde pek rahat uyuyamiyordum.. 2. trimester cok rahatti simdi de karnim buyudgu icin rahat uyuyamiorum:)) allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

amin canım sağol hepimiziin dediğin gibii.zor bir süreeeeç ama bir okadardaaa güzeeeeel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…