HAMİLE OLUP TESTTE NEGATİFİ GÖREN VARMII????

Krallce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
16
3
21
Kızlar testte negatif çıkıp hamile olan varmı. Benim adetim düzensiz. Son adet tarihim 12 ocak. Ondan önce 17 aralık. Yaklaşık 8 gün önce test yaptım erken gebelik testi değildi. Negatif gösterdi. Ama belirtilerim vardı. Sonra adet gününe 4 gün kala normal test yaptım yine negatif. Sizde testte negatif görüp hamile olan oldumu. 😇

Bende de yumurtlama dönemimden 1 gün sonra kondom patladı içe boşalma olmadı ama 20 dk içerisinde ella aldım. Reglim 9 gün gecikti. Gecikmeden sonra 4. ve 9. gün predictor test yaptım negatif çıktı. Bu dönemde testte görünmeme ihtimali var mı kızlar?

Bende de yumurtlama dönemimden 1 gün sonra kondom patladı içe boşalma olmadı ama 20 dk içerisinde ella aldım. Reglim 9 gün gecikti. Gecikmeden sonra 4. ve 9. gün predictor test yaptım negatif çıktı. Bu dönemde testte görünmeme ihtimali var mı kızlar?
Strestende gecikiyor kafanıza taktıysanız ella kullanmışsınız bence yoktur hamilelik.

Merhaba, bu ay reglim 5-6 gün gecikti. Normalde regl öncesi ağrı sızı yaşamam, pek göğüs hassasiyetim de olmaz. Sadece ilk gün normal derecede bel ağrım olur. Gecikmeden sonra regl oldum fakat 1 gün sürdü. Onda da bazen pıhtılı bazen çilek rengi gibi kanamalar oldu. Miktar az değildi. Sonraki 2 3 gün peçeteyle sildiğimde minicik kahverengi lekeler oldu. İlk defa dayanılmayacak kadar bel ve kasık ağrısı, kasıklarda batma, aşırı göğüs şişliği oldu. Test yaptım negatif çıktı. Sizce neden olabilir?

Bazen tsh veya diğer hormonlar ya da mevsim değişikliği düzensizlik yapabiliyor devam ederse tahlil yaptirin bence

1 ay kadar önce doktora gittim. Tüm değerlerim normal çıktı. Hatta yumurtalarımın olması gerekenden fazla ve sağlıklı olduğunu söyledi doktor. Herhangi bir hormonal dengesizlik de yok. Alt karnımda bir şişlik var ve geçmiyo. Bu tarz şeyler de olunca belki daha önce benzer bi şey yaşayan vardır ve akıl verir diye düşündüm

X