Hamile olup ta belirtisi olmayan var mı

Civciv56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
36
6
28
Ekim 25 de regl oldum 4 gün sürdü kasımın 10 da ovalasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm o da 4 gün yumurtlama devam etti . Şuan ay sonu reglme yaklaştı. Belirtilerim regl olucak gibi hissediyorum arada kasık agrım oluyor geçiyor sonra erken gebelik testide yapmadım yapsam mı . Hamile Belirtisi olmayıpta hamile kalan var mı

Aralığın 25 de regl oldum 4 gün sürdü kasımın 10 da ovalasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm o da 4 gün yumurtlama devam etti . Şuan ay sonu reglme yaklaştı. Belirtilerim regl olucak gibi hissediyorum arada kasım agrım oluyor geçiyor sonra erken gebelik testide yapmadım yapsam mı . Hamile Belirtisi olmayıpta hamile kalan var mı
Belirtiler kişiden kişiye değişir bir de regl ve hamilelik belirtileri aynı test yapsanız daha iyi olur

Ekim 25 de regl oldum 4 gün sürdü kasımın 10 da ovalasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm o da 4 gün yumurtlama devam etti . Şuan ay sonu reglme yaklaştı. Belirtilerim regl olucak gibi hissediyorum arada kasık agrım oluyor geçiyor sonra erken gebelik testide yapmadım yapsam mı . Hamile Belirtisi olmayıpta hamile kalan var mı
Belirtim yok. Adete 2 gün kaldı kan pozitif idrar pozitif. Bende gala şoktayım

Sadece adet olacağım sandım. Hala hatta sanıyorum. Sürekli lavaboya gidip kontrol etme ihtiyacı duyuyorum başka hiç bir belirtim olmadı

X