Bi denermisin lutfen yaCanım bilemedim ki… hamileyken yapmadım hiç
Zannetmiyorm cnku 1bucuk ay önce hamileligimi o testle ögrendimTest bozuktur korkmayın.
Canım bende hiç test yok. Olsa yapardım yaBi denermisin lutfen ya
Canım hemen panik yapma. Yarın tekrarla testi. Belki testte bir sorun vardır. Kötü düşünme.Zannetmiyorm cnku 1bucuk ay önce hamileligimi o testle ögrendim
T koyu diye mi? Hcg fazla olunca T tabiki C.den koyu çikar. Benimki daha 4 haftayken boyleydi. Gecersiz olan C yokken T.nin çikmasiÖncelikle merhaba arkadslar Bugün oyle hamilelik testi yapmak istedim önceden pozitif cikan idrar testimi nereye koydugumu hatrlamadigm icin saklamak icin evde var diye yapiyim dedim kizimdada saklamistim bir kutu yapmistim onun icinde idrar testi kan sonuclari gobek kordonu falan falan iste bu hamileligmdede yapayim dedim anı kalsin diye nereye koydugmu hatrlamadigm icin evde var yapaym hamileym zaten dedim ama resimdeki gibi cikti ve sasirdim suan 9+5 haftalik hamileyim en son 9 gun once kontrole gtmistm hamile olup yapan varmi acaba korkmadmda deil acikcasi
böyle bir şey benim de başıma geldi aynı testten iki tane vardı. biri normaldi diğeri bozuk çıkmıştı.Zannetmiyorm cnku 1bucuk ay önce hamileligimi o testle ögrendim
Bu zamanlari atmatmak istiyorm gercektwn ne buyaCanım hemen panik yapma. Yarın tekrarla testi. Belki testte bir sorun vardır. Kötü düşünme.
Esimde neden boyle yapiyorsn birsey yok surekli birsey getiriyon aklina dedi ama ne bileyim insan korkuyor kizimda bole deildim noldu bna bilmiyormT koyu diye mi? Hcg fazla olunca T tabiki C.den koyu çikar. Benimki daha 4 haftayken boyleydi. Gecersiz olan C yokken T.nin çikmasi
Kanamam yok kusuyomda neden bole oldm bende bilmiyormolumsuz bir şey olsa dahi testte yine gebelik çıkardı. düşük gibi durumlarda hcg hemen düşmüyor yani yine pozitif çıkardı siz korkmayın bir sorun yok.
Doktor kontrolün ne zaman canım?Kanamam yok kusuyomda neden bole oldm bende bilmiyorm
4 nisanda gidicemDoktor kontrolün ne zaman canım?
Aynı bende oyleyim şuan günüm 4 gün geçti defalarca test yaptım yok bugün kan verip emin olucamEsimde neden boyle yapiyorsn birsey yok surekli birsey getiriyon aklina dedi ama ne bileyim insan korkuyor kizimda bole deildim noldu bna bilmiyorm
Cok sukur benimle hala miniyimm normalmis ole olmasi beta yuksek olunca gecersiz cikiyormsAynı bende oyleyim şuan günüm 4 gün geçti defalarca test yaptım yok bugün kan verip emin olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?