- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
Benim cok sükür hic bir sorunum yok bebegimde saglik gelisimi iyiinşaallah ne bilim hamile olduğumu bilmek istiyorum vücudum bana haber versin herşey yolunda bebeğin sağlıklı büyüyor diye
ohh ne güzel inşallah benim de öyle olurBenim cok sükür hic bir sorunum yok bebegimde saglik gelisimi iyi
Bende valla yanı durumdayım geçen hafta çarşamba doktora gittim yarın yine gidecem haftaya çarşamba da 2 li test için başka doktora gidecem yani her hafta gidip bakıyorum bebeğimeBenim de yok çok şükür. En korktuğum şey mide bulantısıydı o da olmadı bin şükür. Belirti olmayınca sanki bir sorun varmış gibi geliyor anlıyorum sizi bana da öyle geliyor her gün gel bebeği ultrasonda gösterelim deseler gideceğim nerdeyse :) inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sorunuszca
inşallah Allah gçnlünüze göre versincanım hiç üzme kendini
annem , 3-4 aylık hamilyedim sen nezaman kusacan dedi
hiç belirtisiz 9 ay geçirdim kızım şu an 9 yaşında ,
dua et şimdi yeniden deniyorum olmuyor ,
İnsallah canım sen de sorun olsun olmasin sen bebeginin gelisimine bak güzel.beslen :):)ohh ne güzel inşallah benim de öyle olur
Canim hic korkma rabbim evladini korusun sana bagislasin. Bende hic belirti yasamadim. Ne midem bulandi ne de baska bir sey. Ilk ogrendigim gunlerde adet olacakmisim gibi agrilarim vardi. Ben de esimde inanamiyorduk hamile olduguma. Hamile olduguma kesin inandigim zamanda onun hareketlerini hissettigim zamna oldu ☺ben 2 tane düşük yaptım 8+5 ve 10+5 de o yüzden çok korkuyorum ve kendimi hamile gibi de hissetmiyorum böyle olduğu içinde çok üzgünüm hiç belirtisi olmayan hamile var mı acaba
O kadar çok ultrason zararlı falan diyolar ama bilmiyorum ben de diyorum bir ay bekleyeyim çok küçük en azından daha belli olur dayanamıyorum sonra en fazla 2 haftaBende valla yanı durumdayım geçen hafta çarşamba doktora gittim yarın yine gidecem haftaya çarşamba da 2 li test için başka doktora gidecem yani her hafta gidip bakıyorum bebeğime
Benim öyle sorunum olmadi hic bebegimde bende gayet sağlıklıyız çok sükürbende 6 haftalık hamileyim ama bende de mide bulantısı kusma gibi belirtiler başlamadı daha, şubat ayında da hamile kalmıştım ve kese gelişmediği için kürtaj olmuştum o zamanda hiç belirtim yoktu,gene aynısı olacak diye korkuyorum çünkü hamileliğimde sağlıklıysa mutlaka midem bulanır.doktora gitmeye de korkuyorum.
Canım bende 2 düşük yaptım hep 6haftalikken şuan 6haftalik gebeyim bende hiç bişey hissetmiyorum ama 12haftadan sonra yaşarsın dedi doktorum Rabb'im sağlıklı gene kucağına almayı nasip etsin inşallahben 2 tane düşük yaptım 8+5 ve 10+5 de o yüzden çok korkuyorum ve kendimi hamile gibi de hissetmiyorum böyle olduğu içinde çok üzgünüm hiç belirtisi olmayan hamile var mı acaba
Belirti olunca sağlıklı bir gebelik olacak diye birşey yok ki benimde bir belirtim yoktu 32 haftamdayim bebeğin de bir problem olsa doktorlar hemen söylüyorlar zaten doktorun sağlıklı dedikten sonra boş yere strese girmeyin hamileliğinizin keyfini cikarinben 10 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok çarşamba günü geldim daha doktordan perşmbe gününe yeniden randevu aldım mide bulantısı aşerme tiksinme herhangi birşey yok uyku hali falan da yok korkuyorum o yüzden