Hamile olup adet görmek mümkün mü ?

Pptykz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
130
8
13
Merhabalar kızlar ben burda yeniyim.
Direk konuya gireyim.Benim adet döngüm 27 ve hiç şaşmaz 14 Mayıs adet günümdü ancak ilk defa 7 gün kadar bir gecikmem oldu. 7.günün sonunda yani bugün adet oldum fakat şöyle birşey var.Benim adet gecikmemden önce çok belirtim oldu dedim kesin hamileyim ve 7 gün gecikince sevindim ve o kana adet demek gelmiyor içimden asla psikolojik değil aklımda yoktu..Neyse hatta karnımda beliren hamilelik çizgisi bile oluştu göbek deliğimden aşağı hafif kahverengi.Ve göğüslerim dal dal damarlandı hiç bir zaman adet öncesi göğüslerimde birşey olmazdı.Gördüğüm adet mi hamile olabilir miyim hamileyken adet görülür mü lütfen bana yardımcı olur musunuz? Kusura bakmayın uzun oldu ama tek belirtilerim bunlar degil kasık kalca bacak ağrısı vs bunları da yaşadım

Sizin durumunuzu bilemem tabi ama benim kayınvalidem üç çocuğunda da regl olmuş.
Göbek çizgisi için erken değil mi, kendinizi umutlandırmayın isterseniz. Belkide stres falan yapmışsınızdır ondan gecikmiştir.

Canım benim o çizgi hemen oluşmaz goguslerdeki damarlarda hemen beliginlesmez. Hamileyken adet çok nadir olan bişey.

Stres yapıcak hicbiseyim yoktu dedigim gibi aklimda bebek yapmak düşüncesi olsa derdim evet ondan gecikti ama stresli oldugum dönemlerde bile 1 gün gecikmişliği olmamış insanım.Cok umutlandım öyle böyle değil

Canım benim o çizgi hemen oluşmaz goguslerdeki damarlarda hemen beliginlesmez. Hamileyken adet çok nadir olan bişey.
Belki bayadır hamileyimdir canım cunku cok belirti yaşadım 3 ayda şimdi düşününce neden olmasın diyorum ama gördüğüm reglr aklıma gelince sizlere sormak istedim.Bugune kadar aklmda yoktu ama bu saatten sonra bebek dusuncesi kanıma girdi

Canım merhaba öncelikle kan testi ver bence. Hamile iken üzerine görme diye bişi var. Bizde genetik mesela annemde ve bir teyzemde var. Erkek çocuklarında oluyor bizimkilerde. Annem iki erkek çocuğunuda 4,5 aylıkken öğrendi. Annem diyor ki hiç anlamadım sadece adeti açık kırmızı renginde ve üç gün oluyormuş belirti falan yaşamadım. Adetim tamamen gelmeyince doktora gittim adet olamıyorum leke leke oluyor diye. Doktorlar kalk kalk sen hamilesin hatta bebek büyümüş cinsiyeti bile belli demiş. Yani olabiliyor. Ama kan testi ver daha net oluyor. Ozamanlar biz bilmezdik kan testi idrar testi diyor annem zaten pahalıydı da diyor. Şimdi şartlar daha iyi daha uygun.
Teyzemde 3 ay üstüne görmüş.
İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun.

Merhaba canım ayy söylediklerin ayni benim yaşadığım gibi inşallah vardır canım dediğin gibi test yapmak gerekir

İnşallah ne istiyorsan, hakkında ne hayırlısıysa o olur canım.

Merhaba Canım ben ikinci gebeliğimde regly olmuştum ama aylarca değil.
2.reglim gecikince doktora gittim kontrol amaçlıydı ve ultrasonda ben şokkk 6 haftakıl hamilesiniz hatta 7 ye girmiş dedi.
Yani olabilir. Doktora gitmelisin

İnşallah canım bende senin gibi öğrenirim

Vücudunuz da degisiklik olmuyo mu hic? Bide 2.regl gecikince evde test yapmadınız mı

3 aydır regli oluyor musun ? Test yaptin mi peki
Martta adetten önce ve sonra ilişki oldu.Nisanda adet gördüm simdi dusununce nisandaki belirtiler hamilelikmiydi dedim.Mayısta yani bu ayda 7 gü gecikti canım bu şekilde oldu.O yuzden diyorum karnda çıkan çizgi ve göğüslerimde damarlaşma ağırlık ömrümde ilk defa yaşıyorum adette belirti olmaz benim göğüslerde

Vücudunuz da degisiklik olmuyo mu hic? Bide 2.regl gecikince evde test yapmadınız mı
2. Regly Gecikince, zaten koruduğumuz için ve beklemediğimiz için kontrol amaçlı gitmiştik neden olmadım diye.
Bir değişiklik yaşamadım 6 haftada pek bişey olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…