Hamile olmayı umutla bekleyenler

Bende kusura bakmayın ama akıntımın olduğundan yumurtlamamın adete yakın olduğunu anladım zaten 14.gün diye tutturmuş gidiyoruz ama illa ki o gün değil sanırım ben 10 gün kala oluyo hafta sonu pozitif haberle sevinirim inşallah ya
Ben o 3 haftalık şeyini söyledim ama tabi kan testi kesin sonuç bi kaç arkadaşıma aynı şeyi söylediğimde doktora gidip aynı sonuç çıkınca şok olmuşlardı adet haline getirdim sanirim

Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.
Bu aralar hava soğuk olduğu için sık idrara çıkmayı gebelik belirtisi olarak düşünemiyorum. Bi de ben de baya sık idrara çıkıyodum ama bugün kırmızı kart gördüm. Erken bile geldi.
Önceki gebeliklerimde 6 haftadan sonra çok sıklaşmıştı

Bu aralar hava soğuk olduğu için sık idrara çıkmayı gebelik belirtisi olarak düşünemiyorum. Bi de ben de baya sık idrara çıkıyodum ama bugün kırmızı kart gördüm. Erken bile geldi.
Önceki gebeliklerimde 6 haftadan sonra çok sıklaşmıştı
bendede var o soğuktan

2-3 gündür solgun yüzle gezıyorum. bırde 1 haftadır ara ara ayaklarım yanıyor avuc ıcım yanıyor. sımdıde yüüzm yanıyor gibi. bunlar belırtımı. sık ıdrara cıktım ıkı-üç gün arada yanma oluyordu heralde enfeksıyon vardı bılmıyorum ki. adetime 1 hafta var.

Ben o 3 haftalık şeyini söyledim ama tabi kan testi kesin sonuç bi kaç arkadaşıma aynı şeyi söylediğimde doktora gidip aynı sonuç çıkınca şok olmuşlardı adet haline getirdim sanirim

Ay kırdıysam özür dilerim ben ya aklıma geldi yazayım dedim çok sağol sen yardımın için :)

Merhaba kızlar bende her ay sanki belirtileri yaşıyorum ama henüz birşey yok bu ay inşallah olur:)

Ben sanirim gec dollenme oldu

Selam kızlar baya zaman geçti yine yazayım dedim bu ay ovulasyon testi kullandım geçtiğimiz pazartesi yumurtlama günümdü ve değerlendirmeyi başarabildik.
Memleketteyiz şimdilik igneler ilaçlar vs hersey tam,inşallah bu ay olacak.

Merhaba. Bende 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.. Doktor 3 ay korun dedi korunmadim hamile de kalamadim.. Doktor değiştim beklemek boşa zaman kaybı diyip klomen+çatlatma iğnesi verdi kullandım yine olmadı bat dün iğne nin de 17. Günü bitti hala adet olamadim stresten sanirim.. HCG 0 bu arada
Canim takvimini gördüm 2 haftalık yaziyo nasıl öğrendin bu kadar erken hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin analı babalı buyutsun

Canim takvimini gördüm 2 haftalık yaziyo nasıl öğrendin bu kadar erken hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin analı babalı buyutsun
Keşke olsam ama daha değilim :) totem yaptım bu ay inşallah uğur getirir diye ;)

Canim yaaa inşallah olur hadi bakalım eğer yumurtlama tarihim doğruysa benden de 2 haftalık hamilelik totemi :KK50::anneadayı::anneadayı:
İnşallah Allah gönlümüze gore versin hayirlisiyla gelsin artık bebisler ;) benim yumurtlamada 3-4 gün sonra olur diye düşünüyorum. İnşallah senin de gelir meleğin :)

İnşallah Allah gönlümüze gore versin hayirlisiyla gelsin artık bebisler :KK66: benim yumurtlamada 3-4 gün sonra olur diye düşünüyorum. İnşallah senin de gelir meleğin :)
Benimde 3 gun önceydi değerlendirdik şimdi bekliyorum şimdilik hiçbir değişiklik yok. Hayırlısi canım ya allah kısmet ederse olur.:-)

Back