Hamile olmayı umutla bekleyenler

Belirtilere gelecek olursak bugün gaz var ama sabah 2 metre kar üzerine yağan yağmurda baya bi yol yürüdüm ve her yer vicik vicikti dondum ıslandım onla da alakalı olabilir yani.hayırlısı bakalım

missagor missagor cnm bugün kan tahlili yaptırcaktın yanılmıyosam.. İnşallah mutlu haberi alırsın bugün :anneadayı: bizi de haberdar et.. :KK71:

missagor missagor cnm gunaydin.. sana bi haberim var pazartesiyi bekleyemedim bu sabah test yaptim ve silik cizgi cikti galiba hamileyim :anneadayı::KK46::KK57: esime bile soylemedim uyuyo daha :KK48: zaten kan tahliliyle netlestirmeden soylemicem.. ilk sana soyledim yani :KK66: insallah hamileyizdir cnm :anneadayı: ama bu sefer temkinliyim bir kimyasal gebelik gecirince... :KK17:

missagor missagor cnm gunaydin.. sana bi haberim var pazartesiyi bekleyemedim bu sabah test yaptim ve silik cizgi cikti galiba hamileyim :anneadayı::KK46::KK57: esime bile soylemedim uyuyo daha :KK48: zaten kan tahliliyle netlestirmeden soylemicem.. ilk sana soyledim yani :KK66: insallah hamileyizdir cnm :anneadayı: ama bu sefer temkinliyim bir kimyasal gebelik gecirince... :KK17:
Allahım o kadar mutlu oldum ki anlatamam, aklına kötü şeyler getirme lütfen ,bu kez olacak allahın izniyle. Hadi sevinelim yuuuuuppppiiiii:anneadayı::KK200::nazar::KK68:

intherain intherain tüm mesajlarımızı baştan okudum ve azmimizle olumlu düşünce tarzımızla gurur duydum inşallah bebeğini kucağına aldığında da aynı duyguları hissedicem , çıkardığım sonuç şunlar gebelik belirtisi beklemiyoruz, ultra erken gebelik testi yanlış çıkabiliyor, bat a 3 gun kala normal gebelik testinde çıkabiliyor,
Darısı başıma diyorum ve uyanır uyanmaz bi belirti hissettim göğüslerim bi gecede 2 beden büyümüş ve gerilmeden dolayı acıyor.

intherain intherain tüm mesajlarımızı baştan okudum ve azmimizle olumlu düşünce tarzımızla gurur duydum inşallah bebeğini kucağına aldığında da aynı duyguları hissedicem , çıkardığım sonuç şunlar gebelik belirtisi beklemiyoruz, ultra erken gebelik testi yanlış çıkabiliyor, bat a 3 gun kala normal gebelik testinde çıkabiliyor,
Darısı başıma diyorum ve uyanır uyanmaz bi belirti hissettim göğüslerim bi gecede 2 beden büyümüş ve gerilmeden dolayı acıyor.
Amin cnm ins bu kez.. cook tesekkur ederim, ikinci guzel haberi de senden alicaz insallah pazartesi gunu :anneadayı:
Ve evet kesinlikle sana katılıyorum olumlu dusunmek, moralini yuksek tutmak gercekten cok onemli..
Bu kez olcak insallah arkadasim... :KK19:

Arkadaşlar bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim 6 adet olmam lazımdı ama olmadı test yaptım negatif ti dün öğlen kahverengi lekelenme başladı bazen çok hafif köyü kana döndü bugün hala aynı bir türlü adet kanaması gibi gelmedi kasık agrim da var adet olacak gibi ama dünden beri sadece kahverengi lekelenme var hafta sonu olduğu için doktora da gidemedim bilgisi olan var mı neyin nesi bu ben normalde günüm gelince direk adet olurdum lekelenme kafamı çok karıştırdı

Arkadaşlar bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim 6 adet olmam lazımdı ama olmadı test yaptım negatif ti dün öğlen kahverengi lekelenme başladı bazen çok hafif köyü kana döndü bugün hala aynı bir türlü adet kanaması gibi gelmedi kasık agrim da var adet olacak gibi ama dünden beri sadece kahverengi lekelenme var hafta sonu olduğu için doktora da gidemedim bilgisi olan var mı neyin nesi bu ben normalde günüm gelince direk adet olurdum lekelenme kafamı çok karıştırdı
Canim adetin geç geldiği için pıhtılaşma olmuştur bence bu adet kanaması geçmiş olsun gelecek aya inşallah hamile olursun

Canim adetin geç geldiği için pıhtılaşma olmuştur bence bu adet kanaması geçmiş olsun gelecek aya inşallah hamile olursun
Sanırım adet kanamasina dönüştü adet oldum hayırlısı bakalım vakti gelmedi demekki inşallah birdaha aya nasip olur

Bu başlığı okuyanlara örnek ya da ibret olsun (şu aşamada net değil) diye bu sabah ki ilk idrarımla çamaşır suyu testi yaptım.
Öncelikle temiz ve feda edilebilir bir konserve kavanozu bulup içine yoğun kıvamlı çamaşır suyundan bir miktar koydum sonra üzerine afiyetle işedim, bir de baktım ki köpük köpük olmuş hatta idrarın rengi koyulaşmİş, renk değişimi ve köpürme olduğuna göre hamileyim diyebilir miyim?
Hayır en fazla kimyasal reaksiyon gerçekleşti derim.
Asit içerikli idrar ve baz içerikli çamaşır suyunun nötralleşme tepkimesi.
Yine de kadınlar kulubu hipotezine katkı olması açısından deney sonucunu buraya yazıyorum.
Yarın kan testi ilé sonuç belli olunca bu deneyin güvenilirliği de açığa çıkmış olur.

Back