Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte inşallah bana ve isteyen herkezeİnşallah canım. Hamile değilsen de üzülme gelecek ay için hazırlık yap allah ne zaman ol derse o zaman olur.
Bugün hava inanılmaz kötü biraz da korkuyorum sanırım pazartesiye bıraktım ilk size yazacağım zatenmissagor cnm bugün kan tahlili yaptırcaktın yanılmıyosam.. İnşallah mutlu haberi alırsın bugün
bizi de haberdar et..
![]()
Allahım o kadar mutlu oldum ki anlatamam, aklına kötü şeyler getirme lütfen ,bu kez olacak allahın izniyle. Hadi sevinelim yuuuuuppppiiiiimissagor cnm gunaydin.. sana bi haberim var pazartesiyi bekleyemedim bu sabah test yaptim ve silik cizgi cikti galiba hamileyim
esime bile soylemedim uyuyo daha
zaten kan tahliliyle netlestirmeden soylemicem.. ilk sana soyledim yani
insallah hamileyizdir cnm
ama bu sefer temkinliyim bir kimyasal gebelik gecirince...
![]()
Amin cnm ins bu kez.. cook tesekkur ederim, ikinci guzel haberi de senden alicaz insallah pazartesi gunuintherain tüm mesajlarımızı baştan okudum ve azmimizle olumlu düşünce tarzımızla gurur duydum inşallah bebeğini kucağına aldığında da aynı duyguları hissedicem , çıkardığım sonuç şunlar gebelik belirtisi beklemiyoruz, ultra erken gebelik testi yanlış çıkabiliyor, bat a 3 gun kala normal gebelik testinde çıkabiliyor,
Darısı başıma diyorum ve uyanır uyanmaz bi belirti hissettim göğüslerim bi gecede 2 beden büyümüş ve gerilmeden dolayı acıyor.
Canim adetin geç geldiği için pıhtılaşma olmuştur bence bu adet kanaması geçmiş olsun gelecek aya inşallah hamile olursunArkadaşlar bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim 6 adet olmam lazımdı ama olmadı test yaptım negatif ti dün öğlen kahverengi lekelenme başladı bazen çok hafif köyü kana döndü bugün hala aynı bir türlü adet kanaması gibi gelmedi kasık agrim da var adet olacak gibi ama dünden beri sadece kahverengi lekelenme var hafta sonu olduğu için doktora da gidemedim bilgisi olan var mı neyin nesi bu ben normalde günüm gelince direk adet olurdum lekelenme kafamı çok karıştırdı
Sanırım adet kanamasina dönüştü adet oldum hayırlısı bakalım vakti gelmedi demekki inşallah birdaha aya nasip olurCanim adetin geç geldiği için pıhtılaşma olmuştur bence bu adet kanaması geçmiş olsun gelecek aya inşallah hamile olursun
Erken hamilelik belirtileri içinde sık idrara çıkma da var cnm arkadaşların paylaşımına göre..şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra sık idrara çıkma olur mu?
Saat 3 te çıkacak sonuç kuaföre geldim zaman geçsin diye
İyi yapmışsın..Saat 3 te çıkacak sonuç kuaföre geldim zaman geçsin diye
Sonuç negatif 0.40 moralim bozuk ama toparlanirimİyi yapmışsın..Zaman da geçmez şimdi.. Ben bile bildirim görünce heyecan yaptım..
Son dakikalar.............