Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Kendi adıma, en iyisi susmak sanırım şu an.. Ama ben hep burdayım. Herşeyin hayırlısı olsun..Sonuç negatif 0.40 moralim bozuk ama toparlanirim
Hayırlısı bakalim. Kısmetten öteye yol yokNe diyeceğimi bilemiyorum.. Kendi adıma, en iyisi susmak sanırım şu an.. Ama ben hep burdayım. Herşeyin hayırlısı olsun..
Öyle cnm.. Ben hâlâ eşime bile söylemedim bi kimyasal gebelik geçirince...Hayırlısı bakalim. Kısmetten öteye yol yok
Merhaba.. Siz ne zamandır çocuk istiyosunuz?bende bebek istiyorummm ama olmuyo
meraba 7 aydır istiyorumMerhaba.. Siz ne zamandır çocuk istiyosunuz?
insaallah benim doktorum da en az bir yıl demişti ama benim prolaktinim yükseldi hormon testleri yapıldı hiç yumurtlamam olmuyormus dr de beklemenin mantığı yok 1 yıl sonrada olmaz dedi tedaviye basladıÇok uzun bi zaman olmamış en azından 1 yıl denemek gerekiyormuş ya.. Bence stres yapmayın, düşünmemeye çalışın, spor yapın, gezin... Burda çoğu kişi hiç düşünmedikleri ,beklemedikleri anda hamile kaldıklarını yazıyo çünkü.. Allah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin size inşallah..
Hayırlısı bakalim. Kısmetten öteye yol yok
Canim 4 gün gecmisse çok net çıkması gerekir ama tabi geç yumurtlama olmuş olabilir en doğru sonucu kan testi ile öğrenebilirsin.Hayırlı sabahlar bugun adet günümden geçen 4.gün sabah test yaptım negatif 'çok belirgin diğer çizginin de yeri belli oluyodu ümitlenmek istemiyorum ama acaba idrardan dolayı mı diğer çizginin yeri belli oldu çok az görünüyo
Canim 4 gün gecmisse çok net çıkması gerekir ama tabi geç yumurtlama olmuş olabilir en doğru sonucu kan testi ile öğrenebilirsin.
Umut vermek gibi olmasın ama yeri bile belli oluyorsa beta hcg yükselmiş demektir.
Testın eşik değeri yüksektir belki.
bence kan tahlili yaptırHayırlı sabahlar bugun adet günümden geçen 4.gün sabah test yaptım negatif 'çok belirgin diğer çizginin de yeri belli oluyodu ümitlenmek istemiyorum ama acaba idrardan dolayı mı diğer çizginin yeri belli oldu çok az görünüyo
Evet bildiğin 3 haftalık gebelik çizgisi buCanım burdan görünmüyo belki ama hafif var çizginin yeri tam belli yani inşallah vardırben yine de hafta sonuna kadar bekleyeceğim
canım kan testi yaptır kesin sonucu ordan alırsın ümitlenme bak bendede olmustu aynı sey ikinci cizgi net değildi ama insaallah hamilesindirCanım burdan görünmüyo belki ama hafif var çizginin yeri tam belli yani inşallah vardırben yine de hafta sonuna kadar bekleyeceğim
canım kan testi yaptır kesin sonucu ordan alırsın ümitlenme bak bendede olmustu aynı sey ikinci cizgi net değildi ama insaallah hamilesindir
Evet bildiğin 3 haftalık gebelik çizgisi bu
Canim 4 gün gecmisse çok net çıkması gerekir ama tabi geç yumurtlama olmuş olabilir en doğru sonucu kan testi ile öğrenebilirsin.
Umut vermek gibi olmasın ama yeri bile belli oluyorsa beta hcg yükselmiş demektir.
Testın eşik değeri yüksektir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?