Hamile olmayı umutla bekleyenler

Çok uzun bi zaman olmamış en azından 1 yıl denemek gerekiyormuş ya.. Bence stres yapmayın, düşünmemeye çalışın, spor yapın, gezin... Burda çoğu kişi hiç düşünmedikleri ,beklemedikleri anda hamile kaldıklarını yazıyo çünkü.. Allah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin size inşallah..

insaallah benim doktorum da en az bir yıl demişti ama benim prolaktinim yükseldi hormon testleri yapıldı hiç yumurtlamam olmuyormus dr de beklemenin mantığı yok 1 yıl sonrada olmaz dedi tedaviye basladı

Hayırlı sabahlar bugun adet günümden geçen 4.gün sabah test yaptım negatif 'çok belirgin diğer çizginin de yeri belli oluyodu ümitlenmek istemiyorum ama acaba idrardan dolayı mı diğer çizginin yeri belli oldu çok az görünüyo

Canim 4 gün gecmisse çok net çıkması gerekir ama tabi geç yumurtlama olmuş olabilir en doğru sonucu kan testi ile öğrenebilirsin.
Umut vermek gibi olmasın ama yeri bile belli oluyorsa beta hcg yükselmiş demektir.
Testın eşik değeri yüksektir belki.

Canım burdan görünmüyo belki ama hafif var çizginin yeri tam belli yani inşallah vardır ben yine de hafta sonuna kadar bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20160112_130358.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 107
Aranızda gebelik belirtisinde idrara sık cıkıp yanma olan var mı? yanma her zaman olmuyor ara da hafıften. adetime 1 hafta var. geceleri uyanıp lavobaya gider oldum bir kaç gündür. lavobaya cok sıkısmıs halde gıder oldum.

canım kan testi yaptır kesin sonucu ordan alırsın ümitlenme bak bendede olmustu aynı sey ikinci cizgi net değildi ama insaallah hamilesindir

Hafta sonu yaptıracağım inşasllah amin inşallah ümitlenmek istemiyorum tabii ama inşallah vardır

Bu arada belim ve kasıklarım çok ağrıyor bir de karnımın alt kısmına baktım sertleşmiş önceden böyle değildi. kat kat sanki :/

Bende kusura bakmayın ama akıntımın olduğundan yumurtlamamın adete yakın olduğunu anladım zaten 14.gün diye tutturmuş gidiyoruz ama illa ki o gün değil sanırım ben 10 gün kala oluyo hafta sonu pozitif haberle sevinirim inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…