- 24 Aralık 2024
- 5
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyazorkide22
Herkese merhabalar. Ben 29 yaşındayım bir oğlum var 7 yaşında doğal yolla hamile kaldım normal doğum yaptım. Eşimle kasım ayında ikinci çocuğu yapmaya karar verdik. İki ay denedik sonuç alamadık. Bende çok aceleci biraz sabırsız bir insanım. Kafama takmaya başladım o iki ay boyunca hep psikolojik olarak belirtileri hissediyodum kaç tane gebelik testi yaptım haddi hesabı yok. Daha sonra özel hastanede bir doktora gittim ve amh değerim 0.13 çıktı. Doktor bana rahim filmi çekicez daha sonra iki aylık bir tedaviye başlayacağız olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem dedi. Dünyam başıma yıkıldı o anki halimi duygularımı size anlatamam. Bu süreçte bu kulüpte sürekli araştırmalar yaptım konuları okudum. Sağlıkçı bir arkadaşıma danıştım sakın rahim filmi çektirme devletten sıra al bide oraya git dedi. O dönemde eşimin ameliyat işi çıkınca üç hafta gidemedim devlet hastanesine. Eşimde daha sperm testi verememişti. Geçen hafta salı günü devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ve gittim. Ordaki doktor asla doğal yolla hamile kalamazsın imkansız gibi bi şey adetin üçüncü günü gel testleri burdada tekrarlayalım tüp bebek için tedaviye başla dedi. Bir kez daha dünyam başıma yıkıldı. Eşim beni teselli etti sağolsun dünyanın sonu değil, ucunda ölüm yok, ne gerekirse yaparız dedi. BAT 21 şubattı. Tabi bi süreçlerde ben hiç rabbimden ümidimi kesmedim. Teheccüd namazlarına kalktım hep dualar ettim. Kendi kendime bi plan yaptım 21 şubatta adet olduğumda adetimin üçüncü günü başka bir doktora gitmeye ne gerekiyorsa onunla başlamaya karar verdim. Gel gelelim ki ben adet olmadım 1 2 3 derken 5 gün geçti. Ve sağ kasığımda ağrılar vardı. Sarımsı beyazımsı akıntılarım geliyordu. Ama yinede hiç umudum yoktu bu aydan çünkü eşimde ameliyat olduğu için bir kere ameliyat öncesi bir kerede ameliyattan bir hafta sonra korunmasız ilişki olmuştu. Yumurtlama zamanlarımı takip ederdim bu ay yumurtlama günün ameliyat gününe denk geldiği ve o günlerde ilişki olmadığı için umudumda yoktu. Arabamızda tamirde olduğu için çıkamadım evden (köyde oturuyorum). Adetim beş gün geciktiği için eşime söyledim test aldı geldi ve sürpriz. ÇİFT ÇİZGİyi gördük. Ağzım dilim tutuldu. O doktorların söylediği her şey kulağımda çınladı ve asla hakkımı helal etmicem. Bakın hanımlar bizim için beklemek sabretmek çok zor ama sabredin. Rabbim en güzel şekilde nasip edicektir. Buda benim hikayem size umut olur inşallah. bir kaç güne kan testi doktor kontrolüde yaptırıcam.