• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmama rağmen test negatif çıkıyor olabilir mi

userrdamla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
15
6
1
8-9 Ocak'ta regl oldum ve 14 Ocak günü korunmasız bir birlikteliğim oldu ve ondan 26 saat sonra ertesi gün hapı aldım. 1 Şubat gibi -3 Şubatta regl olmam gerekiyordu- çok ufak bi kanamam oldu ama 1 gün bile sürmedi ayrıca o günün devamında yoğun bir vajinal akıntım oldu. 10 Şubat'ta hamilelik testi yaptım negatif, 3 Mart'ta yaptığım testte negatif çıktı. Kasıklarımda regl ağrısı gibi bir ağrı var, mide yanması ve kabızlık yaşıyorum acaba testler yanılıyor olabilir mi? Kan testi vermedim henüz ama hamile miyim?

8-9 Ocak'ta regl oldum ve 14 Ocak günü korunmasız bir birlikteliğim oldu ve ondan 26 saat sonra ertesi gün hapı aldım. 1 Şubat gibi -3 Şubatta regl olmam gerekiyordu- çok ufak bi kanamam oldu ama 1 gün bile sürmedi ayrıca o günün devamında yoğun bir vajinal akıntım oldu. 10 Şubat'ta hamilelik testi yaptım negatif, 3 Mart'ta yaptığım testte negatif çıktı. Kasıklarımda regl ağrısı gibi bir ağrı var, mide yanması ve kabızlık yaşıyorum acaba testler yanılıyor olabilir mi? Kan testi vermedim henüz ama hamile miyim?
Ola da bilir olmaya da bilir

Bu hesaplamayla 8 haftalık hamile olmanız gerekir o da testte çıkardı.

Doktora gittim alttan muayene etti kist varmış dış gebelik riski için bir sürü test istedi bir de o testlerde AFP var doktorun bana söylemediği bir şey mi var diye düşünüyorum ama gebelik olsa alttan muayenede çıkardı diye düşündüm teşekkür ederim sizlere de :)

Back