- 27 Ocak 2015
- 31
- 5
- 13
- Konu Sahibi mavinin tonu
-
şu an bıçak sırtı bi durum var aslında çünkü oladabilirsin olmayadabilir idrar testinde çıkmamasının sebebi daha idrarda yeterli seviyeye ulaşmaması olabilir bhcg'nin burada biriside paylaşmış ki okumuşluğumda var battan 15 gün geçene kadar çıkmayıp daha sonra belli olanları. ama hamile kalmak çokta kolay değil o kadar deniyoruz hep hüsran ama yaşlarınızda genç partnerininde seninde doğurganlığınız tavan halde iki gün geçtikten sonra tekrarla kesinlikle testi ve bu kulağa küpe olsun ben asla evlilik dışı ilişkiye karşı olup asla yapmayın diyenlerden olmadım ama lütfen korunun bundan sonra.Stres olmamak elde degil ki abla 20 yasindayim
valla sana da hayran kaldim :) maasallah.Cnm bende baya sonra hamile kaldim kk da surtunme yoluyla kizligi bozulmadan hamile kalani bile okudum rabbim ol diyince olmayan bisey yok anliycn
darisi basima o zaman insallah :)canım benim ben adetime 7 gün kala hamile kaldm hemde korunurkennnolucaksa olur yani herkes aynı zaman yumurtlamaz 1 damladanda oluyo ben inanamamstm nasıl olduğuna
Stres olmamak elde degil ki abla 20 yasindayim
Bugun 8 gun oldu abla sabah yaptim negatif cikti 10 gunu gecsin tekrar yapicam insallahGüzelim sikma canini. Yaptin mi tekrar test?
İlgin icin tesekkur ederim ablacim bidakinde korunmaya gerek kalmicak boyle biseye ikimizde izin vermicez cunkuşu an bıçak sırtı bi durum var aslında çünkü oladabilirsin olmayadabilir idrar testinde çıkmamasının sebebi daha idrarda yeterli seviyeye ulaşmaması olabilir bhcg'nin burada biriside paylaşmış ki okumuşluğumda var battan 15 gün geçene kadar çıkmayıp daha sonra belli olanları. ama hamile kalmak çokta kolay değil o kadar deniyoruz hep hüsran ama yaşlarınızda genç partnerininde seninde doğurganlığınız tavan halde iki gün geçtikten sonra tekrarla kesinlikle testi ve bu kulağa küpe olsun ben asla evlilik dışı ilişkiye karşı olup asla yapmayın diyenlerden olmadım ama lütfen korunun bundan sonra.
İnsallah sizin guzel haberlerinizi aliriz ablacimIlk denemede hamile kalma riski çok düşük olur diye duymuştum zaten içini ferah tut bakalım. Ben Evliyim bu ay ilk defay denedik bizde benim bile pek umudum yokHakkımızda Hayırlısı olsun bakalım benimki olursa çok sevinirim bu işler nasip kısmet
Ayyy tesekkur ederim hic haylanim olmamisti utandimvalla sana da hayran kaldim :) maasallah.
sevgilin kahin mi?böyle demeyin ne olur
sevgilim bişey olmucağını geri çekildiğini söylüyor ama adet olmayınca artık oda şüpheye düşmeye başladı
silik çıkması da hamile olduğunu gösterir zatenÖzel hastanede kan testi yaptir bekleme o kadar. Ben hamile olduğum halde gebelik testinde silik çıkmıştı ben pek güvenmiyorum teste inşallah bir durum yoktur varsada evlenirsiniz
Yok sanmam gogsumdeki kistlerden dolayi cok sancili gecer bu agri adet agrisi biliyorum :)belki yerleşme kanamasıdır adet olmamışındır
Tabi ki degil ama her erkek ne yaptigini az cok bilir sanirim ayrica bende hic bisey hissetmemistim neyse ki adet oldum korktugumuz gibi bi sonucla karsilasmadikk :)sevgilin kahin mi?
her erkek ne yaptığını az çok bilseydi geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girmez ve senin adet gecikince paniklemeye başlamaz ...Tabi ki degil ama her erkek ne yaptigini az cok bilir sanirim ayrica bende hic bisey hissetmemistim neyse ki adet oldum korktugumuz gibi bi sonucla karsilasmadikk :)
Hangimiz adet olmadigimizda telaslanmiyoruz ki. olmayinca ustune iliski olunca normal olarak oda artik telaslanmayaher erkek ne yaptığını az çok bilseydi geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girmez ve senin adet gecikince paniklemeye başlamaz ...
adet oldun sanirim :) hadi gözün aydinBugun 8 gun oldu abla sabah yaptim negatif cikti 10 gunu gecsin tekrar yapicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?