• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmaktan korkuyorum

Stres olmamak elde degil ki abla 20 yasindayim
şu an bıçak sırtı bi durum var aslında çünkü oladabilirsin olmayadabilir idrar testinde çıkmamasının sebebi daha idrarda yeterli seviyeye ulaşmaması olabilir bhcg'nin burada biriside paylaşmış ki okumuşluğumda var battan 15 gün geçene kadar çıkmayıp daha sonra belli olanları. ama hamile kalmak çokta kolay değil o kadar deniyoruz hep hüsran ama yaşlarınızda genç partnerininde seninde doğurganlığınız tavan halde iki gün geçtikten sonra tekrarla kesinlikle testi ve bu kulağa küpe olsun ben asla evlilik dışı ilişkiye karşı olup asla yapmayın diyenlerden olmadım ama lütfen korunun bundan sonra.

şu an bıçak sırtı bi durum var aslında çünkü oladabilirsin olmayadabilir idrar testinde çıkmamasının sebebi daha idrarda yeterli seviyeye ulaşmaması olabilir bhcg'nin burada biriside paylaşmış ki okumuşluğumda var battan 15 gün geçene kadar çıkmayıp daha sonra belli olanları. ama hamile kalmak çokta kolay değil o kadar deniyoruz hep hüsran ama yaşlarınızda genç partnerininde seninde doğurganlığınız tavan halde iki gün geçtikten sonra tekrarla kesinlikle testi ve bu kulağa küpe olsun ben asla evlilik dışı ilişkiye karşı olup asla yapmayın diyenlerden olmadım ama lütfen korunun bundan sonra.
İlgin icin tesekkur ederim ablacim bidakinde korunmaya gerek kalmicak boyle biseye ikimizde izin vermicez cunku

Ilk denemede hamile kalma riski çok düşük olur diye duymuştum zaten içini ferah tut bakalım. Ben Evliyim bu ay ilk defay denedik bizde benim bile pek umudum yok :KK1: Hakkımızda Hayırlısı olsun bakalım benimki olursa çok sevinirim bu işler nasip kısmet

Ilk denemede hamile kalma riski çok düşük olur diye duymuştum zaten içini ferah tut bakalım. Ben Evliyim bu ay ilk defay denedik bizde benim bile pek umudum yok :KK1: Hakkımızda Hayırlısı olsun bakalım benimki olursa çok sevinirim bu işler nasip kısmet
İnsallah sizin guzel haberlerinizi aliriz ablacim

bizde 10 aydır deniyoruz o bi damla bile yeter dedikleri bize denk gelmedi.. :KK49:
inşallah değilsindir ama bir daha denemeyin bence çok riskli gerçekten..

İlginiz icin coook tesekkur ederim canlarim bitanelerim ablalarim öğleden beri adet sancisi cekiyorum ve sonunda beklenen kan geldiii cok sukur adet oldum :D Bu bize cok iyi bir ders oldu artik evlenmeden asla diyoruz ikimizdee :) . dualarınız icin tek tek hepinize tesekkur ederim. Allah herkese yerinde zamaninda , bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Amiiinnn :)

Özel hastanede kan testi yaptir bekleme o kadar. Ben hamile olduğum halde gebelik testinde silik çıkmıştı ben pek güvenmiyorum teste inşallah bir durum yoktur varsada evlenirsiniz
silik çıkması da hamile olduğunu gösterir zaten

Tabi ki degil ama her erkek ne yaptigini az cok bilir sanirim ayrica bende hic bisey hissetmemistim neyse ki adet oldum korktugumuz gibi bi sonucla karsilasmadikk :)
her erkek ne yaptığını az çok bilseydi geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girmez ve senin adet gecikince paniklemeye başlamaz ...

her erkek ne yaptığını az çok bilseydi geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girmez ve senin adet gecikince paniklemeye başlamaz ...
Hangimiz adet olmadigimizda telaslanmiyoruz ki. olmayinca ustune iliski olunca normal olarak oda artik telaslanmaya
baslamisti. Kendisinden suphelendigi icin degil bosalmadan onceki gelen sivinin icerisinde de spermin etkili olabilecegibi ogrendikten sonra telaslanmaya baslamisti buda gayet norml bi tepki. Neyse ki bi sorun yok :)

Back