• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmaktan korkuyorum

bence düzensiz oldugu icin olmuyorsundur
takvim 16 sinda adet olman gerektigini gösteriyosa 2 sinde falan yumurtladin. 20 sinde yumurta olma ihtimali zor
ama düzensiz oldugu icin de kesin bise denemez
ama valla bilmiyorum hamile kalmak da o kadar kolay degil ya :) biz ne zamandir hic korunmadan sürekli deniyoruz, sende bi damladan mi olcak hemen :P

Bn adet olucagim zmn hamile kalmisim cnm yumurtlama gunune guvenme hic sevgiline hic guvnme erkekler anlamiyo bnm esim korunuyo ama arada kaciyo anliyorum bide testlere para verme varsa hmn cikmaz bn adetim gecti yaptim cikmadi yedi gun sonra dr gittim kan testi yapti muayne etti bebk yok dedi adet sokturucu verdi kullandim on gun oldu olmayinca test yaptim gene o zmn cikti varsa cikmaz hmn

takvim 16 sinda adet olman gerektigini gösteriyosa 2 sinde falan yumurtladin. 20 sinde yumurta olma ihtimali zor
ama valla bilmiyorum hamile kalmak da o kadar kolay degil ya :) biz ne zamandir hic korunmadan sürekli deniyoruz, sende bi damladan mi olcak hemen :p
Cnm bende baya sonra hamile kaldim kk da surtunme yoluyla kizligi bozulmadan hamile kalani bile okudum rabbim ol diyince olmayan bisey yok anliycn

[QUmmy, post: 39107022, member: 211630"]bence düzensiz oldugu icin olmuyorsundur
takvim 16 sinda adet olman gerektigini gösteriyosa falan yumurtladin. 20 sinde yumurta olma ihtimali zor
ama valla bilmiyorum hamile kalmak da o kadar kolay degil ya :) biz ne zamandir hic korunmadan sürekli deniyoruz, sende bi damladan mi olcak hemen :p[/QUOTE]
Agzindan bal ddamliyor. İcim rahatladi birazda olsa Allah isteyenlere hemen nasip etsin digerimizede yerinde zamaninda nasip eder insallah :(

Bn adet olucagim zmn hamile kalmisim cnm yumurtlama gunune guvenme hic sevgiline hic guvnme erkekler anlamiyo bnm esim korunuyo ama arada kaciyo anliyorum bide testlere para verme varsa hmn cikmaz bn adetim gecti yaptim cikmadi yedi gun sonra dr gittim kan testi yapti muayne etti bebk yok dedi adet sokturucu verdi kullandim on gun oldu olmayinca test yaptim gene o zmn cikti varsa cikmaz hmn
Baya uzayacak bu stres anlasilan :(

İnsallh olirsun cnm da bu stresi keske evlnince sevincli bi sekilde beklsen anlasiln yasinda kucuk bu devirde nikhli kocana bile guvnmiycn hele erkek arkadasina hic erkk arkadasinn yasi kac odami kucuk yoksa
Benden iki yas buyuk. 22 yasinda yani haklisiniz guvenmek zor sevince insan hayati gercekten toz pembe goruyor. Bunuda ogrenmis oldum :(

Benden iki yas buyuk. 22 yasinda yani haklisiniz guvenmek zor sevince insan hayati gercekten toz pembe goruyor. Bunuda ogrenmis oldum :KK43:
iyi bari yirmi yasindaymissin ben 18 kucuk zannettim bende 21 yasindayim katiliyorum su sevince toz pembe olayina bizde esimle nisanliyken kacamklar yapiyoduk ama ileri kacmiyoduk nikahimiz oldugu halde herseyi evinde esinde yasamak daha anlamli hatirali oluyo cnm bence bu stresten sonra evlenmeyi bekle derim unlu bi sozumuz var cekirge bir sicrar iki sicrar yani ucuncu allah korusun hamile kalip babanin yada annenin boyle biseyle karsilasmasini istrrmisin ben istemezdim sahzn eger sevgilinde evlenmeyi istiyosa sennle fikrini soylersin seni evlendigin gune kadar bekler

Dualarinizi bizden esirgemeyin negatif cikmali bu testlerin sonucu :KK43:
Rabbim inşALLAH seni de erkek arkadaşını da doğru yola iletir, hatamızdan döndürür. Elbet her hatanın bir bedeli vardır. Bugunlerde yaşadıklarından ders cikarirsin umarım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
daha önce buradaki konuşmları okuyordum ve birgün benimde yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi. şimdi sizlere ihtiyacım var.
gögsümdeki kitleler yüzünden adetim oldukça düzensiz. baktım işin içinden çıkamıyorum telefonuma adet takvimi yükledim ve ona göre 16 ocakda adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ve sevgilimle ayın 20sinde ilişkiye girdim. sevgilim içime boşalmadığını kendini geri çektiğini söyledi ama içim hiç rahat değil çünkü hala adet olmadım. bugun gidip hamilelik testi aldım. ilişkiye gireli daha 7 gün oldu bir çok yerde 10 gün sonra testin sonucunun kesin olacağı yazıyor. ama çok korkuyorum ve artık beklemekten sıkıldım. sizce hamilemiyim :KK43:

geri çekilme ne kadar sağlıklı bi korunma yöntemiki??? bende o şekilde hamile kaldm. eşim çekiliyodu ama farketmzki zevk suyuyla sperm akıyo zaten ilşki sırasında biz istiyoduk gerçi... hamilede olabilirsin

ama valla bilmiyorum hamile kalmak da o kadar kolay degil ya :) biz ne zamandir hic korunmadan sürekli deniyoruz, sende bi damladan mi olcak hemen :p

canım benim ben adetime 7 gün kala hamile kaldm hemde korunurkennn :D olucaksa olur yani herkes aynı zaman yumurtlamaz 1 damladanda oluyo ben inanamamstm nasıl olduğuna :D

Allah korusun. Bu sabah test yaptim negatif cikti. Biraz olsun rahatladik ilerleyen günlerde tekrar yapcam belkide stresten adet olmuyorumdur :KK43:

[QUOTEloca, post: 39112944, member: 613095"]geri çekilme ne kadar sağlıklı bi korunma yöntemiki??? bende o şekilde hamile kaldm. eşim çekiliyodu ama farketmzki zevk suyuyla sperm akıyo zaten ilşki sırasında biz istiyoduk gerçi... hamilede olabilirsin
Allah korusun. Bu sabah test yaptim negatif cikti. Biraz olsun rahatladik ilerleyen günlerde tekrar yapcam belkide stresten adet olmuyorumdur :KK43:

düzenli adet olurum ama bazen benmde geçiktiği oluyodu olabilir.Ama yapmayın be güzelm evlenceğiniz ne malum adam seviyo bırakmaz dersin bırakır ömrün boyunca çekersin pişmanlığını.Allah'tan korkun herşeyden önce zina kadar kötüsü varmı evlatlarmız var Rabbim esirgesin günaha girmekten.Tövbe et evlenene kadar yanaşma seni seviyosa kabul eder zaten

[QUOTE="chicaloca, post: 39117725, member: 61]düzenli adet olurum ama bazen benmde geçiktiği oluyodu olabilir.Ama yapmayın be güzelm evlenceğiniz ne malum adam seviyo bırakmaz dersin bırakır ömrün boyunca çekersin pişmanlığını.Allah'tan korkun herşeyden önce zina kadar kötüsü varmı evlatlarmız var Rabbim esirgesin günaha girmekten.Tövbe et evlenene kadar yanaşma seni seviyosa kabul eder zaten[/QUOTE]
Kabul etti ablacimda bu olaya dur demek icin boyle bir korku yasamamiz gerekiyormus demek ki :(

[QUOTE="Kabul etti ablacimda bu olaya dur demek icin boyle bir korku yasamamiz gerekiyormus demek ki :KK43:[/QUOTE]

herşeyde bi hayır vardır bu olaydada varmış bi hayır strese sokma kendini rahat bırak sıktıkca adetn geçikir.kaç yaşındasın canım sen

Back