- 27 Ocak 2015
- 31
- 5
- 13
- Konu Sahibi mavinin tonu
-
Ne kadar geri çekilsede kaçmıştır içine bir damla kaçsa yeterli.
Hamile olma ihtimalin yüksek.
idrar ın rengi koyulaştı mı göğsün de dolguluk hissi var mı? En iyisi eczaneye git ve hassas testlerden al dijital hamile olunca gülen yüz çıkıyor emin ol ona göre hareket Et ya da kaç gün bu stres çekilmezbundan çok korkuyoruz işte. adetimde düzensiz olduğu için bişey söylemek bizim için oldukca zor. 10 günü doldurmayı bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyorbu stres yedi bitirdi bizi
idrar ın rengi koyulaştı mı göğsün de dolguluk hissi var mı? En iyisi eczaneye git ve hassas testlerden al dijital hamile olunca gülen yüz çıkıyor emin ol ona göre hareket Et ya da kaç gün bu stres çekilmez
Bir cok yerde 10 gunden once kesin sonuc alinmadigi yazdığı icin bekliyoruz. Fakat dayanamicam yarin yani 8. Gundr yapcam artik testiGERİ cekilme bir korunma yontemi DEĞİLDİR. .. idrarda test yapmadnzmi peki ?
Inşallah negatif çıkar pozitif çıkarsa yapacak birşey yok artık bi şekilde kabul edeceksiniz durumu evlenirsiniz artıkİdrar renginde degisme yok ama goguslerimde sislik hissediyorum insallah adetim yaklasmistir ondandir diye kendimi avutuyorum ama bi yanda da diger gercek var iste. Sevgilime soyledim bahsettigin testi. Alip getirecek sonrada yaparim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?