• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmaktan korkuyorum

mavinin tonu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
31
5
13
merhaba arkadaşlar.
daha önce buradaki konuşmları okuyordum ve birgün benimde yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi. şimdi sizlere ihtiyacım var.
gögsümdeki kitleler yüzünden adetim oldukça düzensiz. baktım işin içinden çıkamıyorum telefonuma adet takvimi yükledim ve ona göre 16 ocakda adet olmam gerekiyordu. fakat olmadım ve sevgilimle ayın 20sinde ilişkiye girdim. sevgilim içime boşalmadığını kendini geri çektiğini söyledi ama içim hiç rahat değil çünkü hala adet olmadım. bugun gidip hamilelik testi aldım. ilişkiye gireli daha 7 gün oldu bir çok yerde 10 gün sonra testin sonucunun kesin olacağı yazıyor. ama çok korkuyorum ve artık beklemekten sıkıldım. sizce hamilemiyim :(

Canım ilişkiye girecekseniz korunun.
Psikolojik olarak da olmuyor olabilir ama düzensiz oldupun için de olmuyor olabilir.
Ben bu ay 15 gün sonra oldum sürekli geç olurum bende.
18 yaşını geçtiysen kan testi yaptır özel hastanede devlette hamilelik durumunda aileye haber veriyorlarmış

bunu bilmiyordum bende bugün hastaneye gitmiştim test yaptırmaya sıra çok olduğu için geri dönmüştüm meğer varmış bundada bir hayır desene. çok teşekkür ederim canım benim

böyle demeyin ne olur :(
sevgilim bişey olmucağını geri çekildiğini söylüyor ama adet olmayınca artık oda şüpheye düşmeye başladı :(

Özel hastanede kan testi yaptir bekleme o kadar. Ben hamile olduğum halde gebelik testinde silik çıkmıştı ben pek güvenmiyorum teste inşallah bir durum yoktur varsada evlenirsiniz

GERİ cekilme bir korunma yontemi DEĞİLDİR. .. idrarda test yapmadnzmi peki ?

Yani karışmak istemem kararlarınada erkek milleti ne bileyim güven olmaz bence iliski yaşama evlenmeden merağını alıp tekmeyi basabilir senin iyiliğin için söylüyorum bazen aşk kör eder gerçekleri göremez insan

Dogru soyluyorsun haklisin. Yeni bi iliski degil aslinda bizimkisi 6 sene oldu. Daha oncede birlikte olmuştuk ama hiç bu kadar stresli gecmemisti su bekleyis. Dayanamayıp yarin sabah test yapicam sanırım. İyi kotu haber veririm yarin sizede umarım kotu bi sonucla karsilasmam :(

bundan çok korkuyoruz işte. adetimde düzensiz olduğu için bişey söylemek bizim için oldukca zor. 10 günü doldurmayı bekliyorum ama zaman geçmek bilmiyor :KK43: bu stres yedi bitirdi bizi
idrar ın rengi koyulaştı mı göğsün de dolguluk hissi var mı? En iyisi eczaneye git ve hassas testlerden al dijital hamile olunca gülen yüz çıkıyor emin ol ona göre hareket Et ya da kaç gün bu stres çekilmez

idrar ın rengi koyulaştı mı göğsün de dolguluk hissi var mı? En iyisi eczaneye git ve hassas testlerden al dijital hamile olunca gülen yüz çıkıyor emin ol ona göre hareket Et ya da kaç gün bu stres çekilmez

İdrar renginde degisme yok ama goguslerimde sislik hissediyorum insallah adetim yaklasmistir ondandir diye kendimi avutuyorum ama bi yanda da diger gercek var iste. Sevgilime soyledim bahsettigin testi. Alip getirecek sonrada yaparim testi :(

İdrar renginde degisme yok ama goguslerimde sislik hissediyorum insallah adetim yaklasmistir ondandir diye kendimi avutuyorum ama bi yanda da diger gercek var iste. Sevgilime soyledim bahsettigin testi. Alip getirecek sonrada yaparim testi :KK43:
Inşallah negatif çıkar pozitif çıkarsa yapacak birşey yok artık bi şekilde kabul edeceksiniz durumu evlenirsiniz artık

Back