Nasıl aşağıya akıyor o nasıl sevismeBakireyim ve sevişme oldu fakat birleşme olmadı ama aşağıya doğru sperm aktı bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor ve iştah artışı var adet olmamada daha 10 günden fazla var fakat korkuyorum hamile kalmaktan HCG testi yaptırmalı mıyım?
Bakire oldugun için çis deliginden girecek deil spermlerBakireyim ve sevişme oldu fakat birleşme olmadı ama aşağıya doğru sperm aktı bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor ve iştah artışı var adet olmamada daha 10 günden fazla var fakat korkuyorum hamile kalmaktan HCG testi yaptırmalı mıyım?
Yinede aklım çok kalıyorum göğüs ağrısından dolayı internetten belirtileri okudumBakire oldugun için çis deliginden girecek deil spermlermerak etme hamile deilsindir.
Karnımdan aşağı doğru akmıştı dokunduğumda ıslaklığını hissettim ve direkt sildim sonrasında da duşa girdim ama ilkkez göğsüm ağrıyor çok strese girdimEndişeniz yüzünden psikolojik olarak bu belirtileri yaşıyor olabilirsiniz. Dışarı aktı diyorsunuz ama vajinadan içeri girme ihtimali olarak mı aktı yoksa direkt vajinadan uzakta bir alana mi aktı. Adet tarihinize 10 gün varsa bile testlerde çıkma ihtimali çok düşük. Çünkü Beta HCG idrar da hemen çıkmıyor.
Peki bu belirtiler nerden çıktı beni bu kuşlulandırıyorNasıl aşağıya akıyor o nasıl sevisme
Meraklanma hamile değilsin.
Adet olursunuz oldugunuzda gelir dersiniz oldum yuppi diyeYinede aklım çok kalıyorum göğüs ağrısından dolayı internetten belirtileri okudum
işim garantiye almak için ne yapabilirim iki hafta önce yaşandıAdet olursunuz oldugunuzda gelir dersiniz oldum yuppi diye
Ama tabi ben ci deligi dedigim için banlanmamis olursam
Psikolojik o hamile felan kalamazsin öyle %birmilyon yani imkansız gibi birşeyPeki bu belirtiler nerden çıktı beni bu kuşlulandırıyor
Sağ olun teşekkür ederimPsikolojik o hamile felan kalamazsin öyle %birmilyon yani imkansız gibi birşey
Hiçbir şey zaten bişey olmayacakişim garantiye almak için ne yapabilirim iki hafta önce yaşandı
Teşekkür ederim rahatladım bi nebzeHiçbir şey zaten bişey olmayacak
işim garantiye almak için ne yapabilirim iki hafta
Adetinize daha cok var kan testide verseniz cikma ihtimali bence dusuk. Adet tarihinize yine 2 gün vs kala kan verirseniz oyle garantili olarak cevap alirsiniz ama siz adet olacaksiniz o anlattiginiz durumda imkansiz bir sekilde hamile kalmaniz. Bosuna para veripte testte almayin onlarda bos olur negatif cikar haa iciniz rahatlamasini istiyosaniz eyer yapin bi test bakin negatif ciktigina belki iciniz adet tarihinize kada rrahatlar birazişim garantiye almak için ne yapabilirim iki hafta önce yaşandı
Çok teşekkür ederim adet olmayı bekleyeceğim.Adetinize daha cok var kan testide verseniz cikma ihtimali bence dusuk. Adet tarihinize yine 2 gün vs kala kan verirseniz oyle garantili olarak cevap alirsiniz ama siz adet olacaksiniz o anlattiginiz durumda imkansiz bir sekilde hamile kalmaniz. Bosuna para veripte testte almayin onlarda bos olur negatif cikar haa iciniz rahatlamasini istiyosaniz eyer yapin bi test bakin negatif ciktigina belki iciniz adet tarihinize kada rrahatlar biraz
Inan bana hamile kalmak o kadar kolay değil. İnsanlar yıllarca uğraşıyor. Göbekten falan hamile kalmazsın. Rahat ol.Karnımdan aşağı doğru akmıştı dokunduğumda ıslaklığını hissettim ve direkt sildim sonrasında da duşa girdim ama ilkkez göğsüm ağrıyor çok strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?