• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak stiyorummmmm yardımm

kdlrklb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
6
0
16
Samsun
arkadaşlar soğan kürü kullanarak hamile kalan var mıı. birde yumurtalıklarımın çatlaması için neler yapabilirim

Doktora gittiniz mi hic kizlar? Benim de duzenliydi adetlerim guya tam 30-31 gunde bir adet oluyodum bebek dusunmeye basladigimiz andan itibaren doktora gitmeye basladim tiroid rahatsizligim cikti tiroid olunca da bebek olma olasiligi cok dusukmus bebegin olmaz dedi doktor çok uzulmustum.. Tedavi oldum ve hemn arkasindan hamile kaldim. Yani demek istedigim bi doktor kontrolunden gecin mutlaka. Neden olmuyo diye hem uzulmezsiniz hem de vakit gecmemis olur..Folik asit falan veriyo hem doktor.. Allah gonlunuze gore versin kizlar darisi basiniza :)

bugün ibrahim saraçoğlu saba tümerde hamile olamayanlar rahim duvarı dar kapalı oalnalr kisti olanlar çocuğu olmayanlar..rahim kanalaının açılması için.. nar suyu için dedi..ya taze sıkılmış olucak yada güvenilir markadan %100 taze sıkılmş nar suyu olucak dedi.günde 2 bardak anr suyu içsinler dedi..yinede googleden araştır ibrahim saraçoğlunun hamile kalamanyalar için tavsiyelerini..işe yarayabilir denemekte fayda var..inş ALLAH gönlüne göre verir..sıkma canını stres de en önemli etki..bi yakınımın hiçbişeyi yok çocuk olmasına engel bişy yok ama olmuyo stres yapıyorsund emiş doktr rahat olucaksn oda engelliyormş.aklında olsun..:16:

Doktora gittiniz mi hic kizlar? Benim de duzenliydi adetlerim guya tam 30-31 gunde bir adet oluyodum bebek dusunmeye basladigimiz andan itibaren doktora gitmeye basladim tiroid rahatsizligim cikti tiroid olunca da bebek olma olasiligi cok dusukmus bebegin olmaz dedi doktor çok uzulmustum.. Tedavi oldum ve hemn arkasindan hamile kaldim. Yani demek istedigim bi doktor kontrolunden gecin mutlaka. Neden olmuyo diye hem uzulmezsiniz hem de vakit gecmemis olur..Folik asit falan veriyo hem doktor.. Allah gonlunuze gore versin kizlar darisi basiniza :)

bende hamıle kalmayı dusunuyorum da canım doktora qııttıııqınde sana ne testler yaptı tiroid testı hormon testınde cıkıyomu ne kadr sure tadavı qordun :44: sonrasından hamıs kaldın

benim bütün testlerde herşeyim normal fakat hamile kalamıyorum....

Ne zamandir korunmuyorsunuz kizlar? Ve ayrica ilk bebeginizemi hamile kalmak istiyorsunuz? Bir cok sebebleri olabilir normalde Doktor once kan testi yapar ve kandaki Hormon degerlerine bakar Eger hersey yolundaysa yumurtlamanin olup olmadigini anlamak icin 2 ay boyunca Hergun atesinizi olcmenizi ister ve atesin yukseldigi donemler genelde yumurtlama donemidir bunu anlamak icin sizde vucudunuzu takip edebilirsiniz mesela ay basinizin 13-14 gununde yumurtlama meydana gelir Eger tabiki duzenli adetiniz varsa. O donemde akinti beyaz saydam genelde yumurta aki gibi olur ve kasiklarda hafif cekilme olur aybasi agrisindan daha hafif. Bunlar genelde yumurtlama belirtisidir, Eger buda yolundaysa esinizin sperm sayilarini ve kalitesini olcdurmesini ister. Ondada sorun yoksa size ufak bir operasyonla Karin Dan kamerayla bakarlar acaba rahime giden yollarda tikaniklik sorun varmi yada spermlerin yumurtayla birlesip rahime yerlesmesine Engel olan baska birsey yani doktorlar genelde bu tektikleri uyguluyor insallah kisa zamanda hamile kalirsiniz

Poff41 canim hormon testlerinin yaninda normalde doktorlar tiroid testi de ister.. Tsh Ft3 ve Ft4 diye 3 hormona da bakiliyo. Tsh yuksekti benim. Bu da yumurtlamayi engelliyomus. 4.5 galiba en ust sınırı benim 9 bucuk cikmisti. Cikan degere gore doktor ilac veriyo doz ayarliyo. Ben hamilelik dusundugumu soylemistim dahiliye doktoruma da. 2 ay tedavi oldum sonra hamile kaldim. Yani once o degerlerin normal referans araliklarina donmesi gerekiyo. Hormon testlerim normaldi.. Belki tiroid testini hormon testleriyle yapmis olabilir. Yapildiysa hormon testlerin bi bak istersen.

arkadaşım adetin bittiği gün 15 adet inciri 2 ye böl yarım litre suda kaynat soğut hemen iç bunu 21 gün boyunca yap aynı doğum kontrol hapı gibi 2. ay tekrar yap yumurtlamyı etkiliyor . ben deniyorum 11. gün bugün ve işe yarıyacak eminim. allah yardımcın olsun

mrb cnm nasl bişey bu soğan kürü gibi heralde

tam yumurtlama gününde yarım kilo kadar süte bir kaç tane pırasayı doğrayıp kokusu çıkana kadar kaynatıyorsun..sonra belime battaniye sarıp buharına oturmuştum soğuyana kadar..saçma geliyo insana başta ama benim kayınvalidemin uzun süre çocuğu olmayınca yapmış bunu sonra bende denedim bilmiyorum ama denemekten bbişey çıkmaz dimi ama:)

tam yumurtlama gününde yarım kilo kadar süte bir kaç tane pırasayı doğrayıp kokusu çıkana kadar kaynatıyorsun..sonra belime battaniye sarıp buharına oturmuştum soğuyana kadar..saçma geliyo insana başta ama benim kayınvalidemin uzun süre çocuğu olmayınca yapmış bunu sonra bende denedim bilmiyorum ama denemekten bbişey çıkmaz dimi ama:)

ilginçmiş neden saçma olsun ki herkes dönüp dolaşıp eskileri dinlemiyormu zaten :D

Back