H
hulya6060
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tarla-
45 dkda laboratuvarda verıyolear sağlık ocağını bılmıyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYY CANIM YAA TEBRİK EDERİM SENİ
TÜRKİYEDE TEDAVİ OLMAYI DÜŞÜNÜRKEN HAMİLE KALDIN NE GÜZEL YAA
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH BİTANEM:1hug:
DARIISI BAŞIMIZA İNŞALLAH
gulum ins darisi basina olsun ve tum isteyenlerin basina olsun..:1hug: cok surpriz oldu biliyosun hic beklemedigim bir anda.. ben size hep diyordum ben bu ay yumurtlamadim heralde bide isim dusuk kesin hamile degilim diye.. ama canim o isimi olcme zamanima kadar cok ugrastim vallahi.. soylemesi ayiptir amuda kalkip gezecektim nerdeyse vallahi hala inanamiyorum soktayim.. sabahki cigliklarimi duysaydiniz agzimi kapatip ciglik atiyordum esim duymasin diye.. ilk burdaki arkadaslara soyledim esim uyuyordu.. ay cok heyecanlandim sabah yaa.. Allahim en yakin zamanda sanada tattirsin.. ben bursadan bir karisim almistim gulum iki aydir onu kullaniyorum. etkisi oldumu bilmiyorum ama bendeki tek etkisi cinsel istek cogalmasi olmustu iste boyle canim.. dualarim sizinle..
canımm hoş geldin. Bugün nedense kimseler yok buralardabenneyaptımkiMerhaba arkadaşlar hepimizin ortak yanı var.Ben de hamile kalmak istiyorum.ama olmuyooo
ee ben varım belki birazdan diğerleri gelir. biz başlayalım dertleşmeye :1hug:Evet yaaa bende dertleşmek istiyorum ama maalesef kimse yok.Sende hoşgeldin cnm