merhaba anne adayları,hamile kalmak isteyipte kalamıyormusunuz,sizlere bir kaç öneride bulunucam,bunları uygularsanız umarım gebe kalabilirsiniz,ilk olarak şunu belirtiyim ovulasyon döneminiz çok çok önemli özelliklede 14 ve 15. günlerde bu günlerde birlikte olmalısınız eşinizle ve en önemli nokta kesinlikle 1 saatten önce yataktan asla kalkmamalısınız,ayrıca 1 saatin sonunda sadece peçeteyle temizlemelisiniz özel bölgenizi,asla su degdirmeyin,iç çamaşırınıza bir tane orkid yerleştirin takii 15.nci günün sonuna kadar dursun spermler 72 saat canlıdır unutmayın,asla olmaz demeyin..ben 10 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk.sonraki 2 ay hiç dikkat etmedim ovulasyon dönemlerime olursa olur dedim tabikii olmadı..son 2 ay dikkat ettim ikinci denemizde hamile kaldım şuan yaklaşık 2 aylık hamileyim...asla pes etmeyin ve moralinizi bozmayın..tek çizgi çıkanlara diyorum asla çift çizgiyi hayal olarak görmeyin..bu yazdıklarım hepinizin bildigi şeylerdir biliyorum ama sadece bunları yaparak hamile kalabileceginizi belirtmek istiyorum...herkese slmlar....:emir_bebek: