Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gerçekten çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım artık kan vermekten kansızlık başladıAminnnnbende 1 buçuk senedir evliyim ilaç ile korunuyodum ilacı bırakalı 2 ay oldu umut umut umut bekliyorum en azından diyooorumki belirsizlik bir son bulsa hasta olacaksam oluym bende denemelere devam ediyim böyle elden bişey gelmiyor bekliyorum sürekli kanda vermek olmuyor çalışıyoum özele gidiyorum 30 lira para idrar testi almaktan bi hal oldum artık eczanedikler beni ezberler oldu
![]()
kızlar sonuç negatif. Napıyoruz moral bozmuyoruz demek ki daha zamanı var Allah tan hayırlısını diliyorum. Soğan kürü yapmaya karar verdim.
ben de züüldüm de destek olmak lazım birbirimize. benimki stersten değildir daha stresli zamanlarım oldu yani :)ama ben çok üzüldüm ya gerçekten şimdi kendim içinde pek ümitli değilim
strestenmi regl olamıyoruz anlamadım
![]()
Kilo varsa diyet ve spor ben doğum kontrol hapı kullandim aylık olanlar varya 6 ay sonra düzeldi. Cok şükür. Sonra bi ara yine adetim sapıtti sonra 5 ay daha kullandim düzeldi.
bence kesinlikle gitmelisin çok belirgin çünkü düşün birde idrara en son düşüyo betahcg değeri yani kan değerin yüksek çıkıcaktır hayırlı olsun bu arada canımmmKız az önce yaptım acaba pazartesi lan testine gitsem mi erken mi daha
Nasıl bir tedavi uyguluyorsun arkadaşımYeni bi ay yeni denemeler.bu ay tedaviye başladım.normal yollardan olmuyomus artık anladım ve zorlamanın bi anlamı yok.inş o müjdeli haberi bende alırım bu ay.yine umutla bekliyorum :)
doktor kontrolunde tabi demiİlaç kullandım yarinda çatlatmak iğnesi olucam.
doktor kontrolunde tabi demi