• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

kızlar sonuç negatif. Napıyoruz moral bozmuyoruz demek ki daha zamanı var Allah tan hayırlısını diliyorum. Soğan kürü yapmaya karar verdim.

Aminnnn :KK42: bende 1 buçuk senedir evliyim ilaç ile korunuyodum ilacı bırakalı 2 ay oldu umut umut umut bekliyorum en azından diyooorumki belirsizlik bir son bulsa hasta olacaksam oluym bende denemelere devam ediyim böyle elden bişey gelmiyor bekliyorum sürekli kanda vermek olmuyor çalışıyoum özele gidiyorum 30 lira para idrar testi almaktan bi hal oldum artık eczanedikler beni ezberler oldu :110:
canım gerçekten çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayım artık kan vermekten kansızlık başladı :D

kızlar sonuç negatif. Napıyoruz moral bozmuyoruz demek ki daha zamanı var Allah tan hayırlısını diliyorum. Soğan kürü yapmaya karar verdim.
:KK43: ama ben çok üzüldüm ya gerçekten şimdi kendim içinde pek ümitli değilim :KK43: strestenmi regl olamıyoruz anlamadım :KK42:

Kız az önce yaptım acaba pazartesi lan testine gitsem mi erken mi daha

Eklentiler

• 20151120_080719.webp
    20151120_080719.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 70
Kız az önce yaptım acaba pazartesi lan testine gitsem mi erken mi daha
bence kesinlikle gitmelisin çok belirgin çünkü düşün birde idrara en son düşüyo betahcg değeri yani kan değerin yüksek çıkıcaktır hayırlı olsun bu arada canımmm :KK68:

Yeni bi ay yeni denemeler.bu ay tedaviye başladım.normal yollardan olmuyomus artık anladım ve zorlamanın bi anlamı yok.inş o müjdeli haberi bende alırım bu ay.yine umutla bekliyorum :)

kızlar benim hastalığım gecikti doktora gittim tarlusal verdi kullandım ama hala hasta olmadım hiç tık yok yani. Hamile kalmış olabilir miyim bu ilacı kullanmafdan önce test yapıldı ama sonrasında ilacı kullanırken yani kalmış olabilir miyim?? yine doktora gidicem yine ilaç yazacak ama ya hamileysem kan da çıkar mı? Nolur bi fikri olan yazsın kafayı yicem ben artık.

Kadınlar Klubunun bütün arşiv mesajlarını okudum sanırım, bende 4 aylık evliyim ve pkoluyum. Adetim 21 gün geçikti 18. günümde kan testi yaptırdım negatifti. Şimdi civan perçemi ve aslan pencesi içiyorum hasta olabilmek için. Dr e gittiğim zaman direkt tarlusal veriyor o zaman da tam sökülemiyorum adet olmamışım gibi ödem vucudum da aşırı yorğunluğum var ve uyku basıyor arada bir de ateşim yüksek aralıklı sanki kasıklarım da sancım var. Ay sonuna kadar bekleyeceğim olmazsa tekrar kan testi vereceğim. Evlendiğimden beri korunmuyorum ve cocuk sahibi olmak istiyorum. Geç döllenme olabilir mi acaba :( Ya rüyalarımda felam kendimi hep hamile görüyorum sanırım bilinçaltı rüyaları. İçimden bir his hamilesindiyor, diğeri de o cift cizgiyi hiç göremeyecek mişim gibi :( Rabbim isteyen herkese hayırlı vakit hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

1.5 yil oldu olmuyor sanki bu zamana kadar olsa olurdu gibi geliyor sizce erken mi pes ediyorum ben?:(

Merhaba kizlar bende sizler gibi anne olmayi cok istiyorum bir düsügüm var üzerinden bir yil gecti halen hamile kalamadim.Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah.

Back
X