- 22 Mart 2024
- 161
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi Pembe minikler
Geçti ama idrar testi negatif sonuç veriyorEn son ilişki üzerinden 2 hafta geçti mi
Bilemiyorum doktora randevu alacam o zaman bakarımGeç döllenme de olsa ilişki üzerinden 2 hafta geçince testte belli olurdu hamile değilsin demek ki
Gebelik testi yoktu elimde ovulasyon testi var di az önce yaptım saniyede T Çizgisi Kopkoyu olduGeç döllenme de olsa ilişki üzerinden 2 hafta geçince testte belli olurdu hamile değilsin demek ki
Merhabalar bende döngünün kırkıncı günündeyim normalde döngüm maximun 32 gün sürerdi karnım adet olcak gibi değilde değişik ağrıyo batıyo sızlıyo ama idrar testlerinde negatif çıkıyo, normalde adet olacağımı hissederdim ama sanki hiç adet olmayacakmışım gibii inşallah ikimizdede gebelik vardır senin belirtilerin nelerGebelik testi yoktu elimde ovulasyon testi var di az önce yaptım saniyede T Çizgisi Kopkoyu oldu
Bu arada adet başlangıç bitiş tarihlerimiz bile aynı canımGebelik testi yoktu elimde ovulasyon testi var di az önce yaptım saniyede T Çizgisi Kopkoyu oldu
Ovulasyon testiyle hiç denemedim o yüzden bilemiyorum ama en kesin kan testidir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olır inşallah yarın sabah kadın doğuma randevu aldım inşallah olumlu sonuçlar alırımMerhabalar bende döngünün kırkıncı günündeyim normalde döngüm maximun 32 gün sürerdi karnım adet olcak gibi değilde değişik ağrıyo batıyo sızlıyo ama idrar testlerinde negatif çıkıyo, normalde adet olacağımı hissederdim ama sanki hiç adet olmayacakmışım gibii inşallah ikimizdede gebelik vardır senin belirtilerin neler
Merhaba canm bnm de aynı şekilde sancıyor ama adet mi hamilelik mi bilemedim
Midem bulanıyor
Bügun elimde gebelik testim yoktu ovulasyon testim vardi anında t çizgisi kopkoyu oldu
Ve 1 saat sonra gene yaptim aynisi çıktı
Yarın hafta sonu değil miOvulasyon testiyle hiç denemedim o yüzden bilemiyorum ama en kesin kan testidir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olır inşallah yarın sabah kadın doğuma randevu aldım inşallah olumlu sonuçlar alırım
Özel hastaneden aldım canım doktor vardıYarın hafta sonu değil mi
Anladım cnm Güzel Haberlerini BekliyorumÖzel hastaneden aldım canım doktor vardı
İnşallah canım inşallahAnladım cnm Güzel Haberlerini Bekliyorum
Vallahi bnm ağrım devam ediyor hala ovülasyon testleri kopkoyu çıkıyor yarın kan veririmİnşallah canım inşallah
Ben çok sabırsızlandım gittim şimdi kan verdim iki saat sonra çıkıcak haydi hayırlısıVallahi bnm ağrım devam ediyor hala ovülasyon testleri kopkoyu çıkıyor yarın kan veririm
Hayırlısı bnm şimdi de midem bulandi yemek yiyemedimBen çok sabırsızlandım gittim şimdi kan verdim iki saat sonra çıkıcak haydi hayırlısı
Merhaba sonucunuz çıktı mıBen çok sabırsızlandım gittim şimdi kan verdim iki saat sonra çıkıcak haydi hayırlısı
Çıktı canım değerim 5 anlamadım gerçekten, 10 gün oldu adet olmazsam haftaya bugün tekrar kan testi yspıcsmMerhaba sonucunuz çıktı mı
Sınırda çıkmış ya çok yeni yada farklı birşey var ama bence var hakkında hayırlısı olsunÇıktı canım değerim 5 anlamadım gerçekten, 10 gün oldu adet olmazsam haftaya bugün tekrar kan testi yspıcsm