• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma riskim nedir ?

1453xd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
9
1
1
27
ben aralığın 8i gibi arka yoldan sürtünme ile ilişkiye girdim vajinaya temas anca zevk suyu ile olabilir oda çok az bir ihtimal olaydan 12 gün sonra adet oldum ondan sonraki ayda aynı gün içinde iki test yaptım negatif çıktı ancak 15 günlük gecikme yaşasamda 7 gün boyunca dolu dolu adet oldum.bi sonraki ayda 5 gün boyunca adet oldum. yaklaşık 1 hafta sonrada aynı gün içinde 2 test yaptım negatif çıktı bütün testler hamilelik riski varmı acaba?

Kac kere adet olmussun ne hamileligi? Zaten o sekilde hamile kalma ihtimali yok canim

Çok teşekkür ederim biraz stresliyim herhangi bi risk yoktur değilmi

Hayir canim hic bir risk yok zaten yasadigin bir iliski bile degil ve zevk suyundan falan hamile kalinmaz. Arti adette olmussun kac kere. Dusunme bosuna
çok teşekkür ederim bi 12 gün sonra adet günüm geliyor olsaydı 3 ay sonra yapılan idrar testi net olarak çıkardı değilmi

Canim 3 ay ne kadar uzun bi sure. Hamilelik oldugunda 10-15 gun sonra testlerde cikiyor. Zaten 3 aylik bir bebek neredeyse hissedilir karinda. Tekrar dedigim gibi bu sekilde hamile kalamazsin ve zaten hamile degilsin adet gormussun

Back
X