• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma olasılığım ne lütfen yardımcı olun

Everyone12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
1
0
1
Arkadaşlar sevgilimle 1 hafta önce ilişkiye girdik dışarı boşalıyor her seferinde ve sevgilimin sperm kalitesi ve olması gerekenden yavaş. Beni endişelendiren şeylerden biride yumurtlama döneminde olmam ve zevk suyundaki sperm olayı sizce olasılık ne hem sperm kalitesi düşük hemde dışa boşaldı

Arkadaşlar sevgilimle 1 hafta önce ilişkiye girdik dışarı boşalıyor her seferinde ve sevgilimin sperm kalitesi düşük ve olması gerekenden yavaş. Beni endişelendiren şeylerden biride yumurtlama döneminde olmam ve zevk suyundaki sperm olayı sizce olasılık ne hem sperm kalitesi düşük hemde dışa boşaldı
Dışa boşalsa dahi zevk suyunda sperm vardır yumurtalama dönemiyse her ihtimal var sevgilinizin sperm degerının kötü oldugunu nerden biliyorsunuz

konu sahibi dalga geçiyor bizimle yani canım kafa buluyor.
mümkün mü böyle bir olay bir de sevgilisinin sperm kalitesini bilecek 😂
Bende onu düşündüm acaba test falan mı yaptırdılar dıye neyse sonuc olarak zevk suyunda da sperm var dikkatli olmak lazım 🙂

inanmaz şimdi hamile olmadığına bu modelleri var bunların.
Sonra da bizim yana yana beklediğimiz bebeklerı boyle hamıle kalıp aldorıyorlar örneği var gecen gün yazmış biri nişanlıyken kazara hamıle kalıp kürtaj olmuş bir de rahat rahat anlatıyor Allahım affetsin

Ya 1 haftalık ilişkide hamile olamayacağını bilmiyorsun ama sevgilinin spermlerinin kalitesiz olduğunu biliyorsun? Bi dur bekle zaman geçsin 1 ay olsun öyle endişelen.

Vay be sevgilisinin sperm kalitesini bilip bunu bilmeyen süper zeka arkadaş:işsiz:

Back
X