hamile olma ihtimalim

Kızlaaaar,günaydın. adetime 9 gün kaldı. göğüslerim bomba gibiydi nerdeyse 1 haftadır, bugün biraz sönüştüler sanki ama acıyorlar. gözbebeklerim pırıl pırıl ve büyüdü, sağ gözüm de seğiriyor 2 gündür sürekli hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum. hafif bulantı çekiyorum 2-3 gündür yeni daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. birşey olma ihtimali varmıdır sizce, lütfen bekliyorum :*

Göğüs şişmesi regl onceside olabiliyor canim psikolojikte olabilir bulantilarin. Kesin bise denemez tabi ama Insallah hamilesindir...

arkadaşlar ben pkoluyum 4 yıllık evliyim.tedavilerden sonuç alamadım henüz duphaston kullandım adet söktürücü olarak.adet olayım ki tekrar tedavi olayım dedim.adet söktürücü ilacım biteli 5 gün oldu ama hala adet olamadım.normalde ilaçtan hemen sonraki gün ya da en geç 2.3 gün adet olurdum.
ateş ölçme yöntemiyle yumurta takibi de yaptım bu aya ama yumurtam çatlamamış gözüküyor.idrar testi de yaptım negatif çıktı... niye adet olmadım acaba.ve bi kaç gündür göğüs ağrısı başladı....bi umut hamile olma ihtimalim olablr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…