hamile olma ihtimalim

mmr138

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
45
10
35
Hic bir korunma yontemi kullanmadan iliskiye girdik nerdeyse 2 aya yakin adet olmuyorum hamile olma ihtimalim yuksek mi belirti olarak kasiklarda batma ve agri var cok az mide bulantisi var ve baş ağrısı erkenden uyuyorum istemsiz şekilde

Bence hamile olma ihtimalin var hemde buyuk olasilikla e git hemen test al yapsana niye 2 ay bekledin anlamadim

Bu arada kimi insan 6 ay korunmasiz iliskiye ragmen hemen hamile kalamaz kimisi benim gibi ustune ceket atsan kalir yani vucuduna bunyene bagli hemencik test uygula derim

Sonucu görmekten korkuyorum pozitif olmasi icin dua ediyorum sadece en son ilişkinin ardindan salli gununden sonra 4 gun gecti yalniz tek bi dogum kontrol hapi korumaya yeter mi

Bence test yapmalisin dogum kontrol hapini hergun duzenli alirsan korunursun tek bir gun aksatsan bile o gun gebe kalabilirsin arti 2. kizimi korunmama ve cok dikkat etmeme ragmen hamile kaldim hadi hayirlisi sonucu soylersin artik

Canm hamile olma ihtimalinin oldukça yüksek hemen Dr git Yada test al insalh hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorm

hemen bi koşu eczaneye git ve test al ve sonucu bizle paylaş noluurr

iyide bunu test yapmadan öğrenemezsin, ayrıca ilk 1 sene korunmasız ilişkide eğer hamile kalamıyorsan doktor müdahale ediyor buda kısırsınız anlamına gelmez. sonuçtan kaçarak bişey çözemezsinki

cok sasirdim dogrusu sana hadi hamileysen senin vitemin alman lazim cocugun testleri yapilmasi gerek ne kadar gec ogrenirsen zarar.hamile deyilim diye ilac falan icebilirsin bebege zarar.sen test yapmayinca sizde sorun varsa gececekmi.sorun varsa doktora gidersin.bencede hemen test yap

Haklisin en kisa zamanda yapacagm testi dua edin pozitif ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…