- 21 Kasım 2020
- 3
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Beyzaozgur
-
Dlpflrrlpslfpsrl bende olucağımı düşünmüyorum imkansız gibi bir şey ama insanın içine bir kere şüphe düşünce iştehayırlı olsun nur topu gibi bir bebeğiniz olcak
Asdasdasda
-sen şimdi ciddiye alıp panik yaparsın ama korkma hamile felan değilsin
Bu şekilde hamile kalmak literatürde teorikte çok düşük bir ihtimalle mümkün olabilir belki ama pratikte imkansıza yakın.
Bir milyonda bir ihtimal olsa yine teoride var sayılıyor. İnternetten araştırırsa birçok sitede imkansız değil ama çok düşük ihtimal yazdığını görecektir. Her şey olabilir kıyafetleri çok incedir yırtıktır vs. Ama imkansız yani böyle hamile kalması, internetten araştırırsa korkmasın diye o şekilde belirttim.teoride nasil olabilir acaba ya gercekten merak ettim.
2 tarafta ic camasiri =2Bir milyonda bir ihtimal olsa yine teoride var sayılıyor. İnternetten araştırırsa birçok sitede imkansız değil ama çok düşük ihtimal yazdığını görecektir. Her şey olabilir kıyafetleri çok incedir yırtıktır vs. Ama imkansız yani böyle hamile kalması, internetten araştırırsa korkmasın diye o şekilde belirttim.
Ben bakireyken hamile kalan birini duyduktan sonra hiçbir şey imkansız gelmiyor2 tarafta ic camasiri =2
2 tarafta pantolon = 2
Toplam=4 kat
Egerki teoride boyle 4 kat uzerinden surtunmeyle hamile kalabilme ihtimali varsa bizkiler beceriksiz valla hamile kalamiyoruz normal yolla bile. Yaziklar olsun bize
50 kuruş yorumunu ararken seni buldum50 kuruşsa bişi olmaz.
Bu sık rastlanan bi durum çok arkadaş var burda vajinismus ve hamileBen bakireyken hamile kalan birini duyduktan sonra hiçbir şey imkansız gelmiyor
Odak noktası 50 kuruş bu konunun çünkü.50 kuruş yorumunu ararken seni buldumuykum kaçtı gülmekten
O da olmasa zaten soru çok bayağı, klasik ergen sorusu tek ilgi çekici nokta 50 kuruşOdak noktası 50 kuruş bu konunun çünkü.
Hay allah bize gercekten yaziklar olsun x 2 o zaman.Ben bakireyken hamile kalan birini duyduktan sonra hiçbir şey imkansız gelmiyor
Şuan da 6. Günündeyim kasıklarımda ağrı var psikolojik vs olabilir mi yoksa bir belirti midir ?İnsanları böyle rezil rüsva edip şekilden şekile sokan ahlak anlayışı utansın bacım. Bu şekilde hamile kalmak literatürde teorikte çok düşük bir ihtimalle mümkün olabilir belki ama pratikte imkansıza yakın.
4 kat kıyafetle hamile kalmanız gerçekten imkansıza yakınŞuan da 6. Günündeyim kasıklarımda ağrı var psikolojik vs olabilir mi yoksa bir belirti midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?