Hamile olma ihtimalim??!?

Beyzaozgur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
3
1
1
23
Öncelikle merhaba henüz genç ve tecrübesiz olduğum için sizlerden yardım bekliyorum. Ben erkek arkadaşımla yaklaşık 5 gün önce kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünme ile ilişkiye girdim. Ben ıslandım onda da iç çamaşırında 50 kuruş büyüklüğünde ıslaklık olduğunu söylüyor. Aramızda iç çamaşırları ve 2 kat kot pantolon vardı. ilişkiden bir gün sonra Ella ertesi gün hapı aldım. Sizce hamile kalabilir miyim? Reglimin ilk başlangıç gününden sonra 14. Güne denk geldiği içinin yumurtlama dönemimdi o yüzden de korkuyorum

hayırlı olsun nur topu gibi bir bebeğiniz olcak
Asdasdasda

-sen şimdi ciddiye alıp panik yaparsın ama korkma hamile felan değilsin

İnsanları böyle rezil rüsva edip şekilden şekile sokan ahlak anlayışı utansın bacım. Bu şekilde hamile kalmak literatürde teorikte çok düşük bir ihtimalle mümkün olabilir belki ama pratikte imkansıza yakın.

şaka olsun sohbet edelim diyemi soruyorsun ciddi mi soruyorsun tecrübesizsin tamam da bu kadarmı bilmiyorsun

teoride nasil olabilir acaba ya gercekten merak ettim.
Bir milyonda bir ihtimal olsa yine teoride var sayılıyor. İnternetten araştırırsa birçok sitede imkansız değil ama çok düşük ihtimal yazdığını görecektir. Her şey olabilir kıyafetleri çok incedir yırtıktır vs. Ama imkansız yani böyle hamile kalması, internetten araştırırsa korkmasın diye o şekilde belirttim.

2 tarafta ic camasiri =2
2 tarafta pantolon = 2
Toplam=4 kat

Egerki teoride boyle 4 kat uzerinden surtunmeyle hamile kalabilme ihtimali varsa bizkiler beceriksiz valla hamile kalamiyoruz normal yolla bile. Yaziklar olsun bize

2 tarafta ic camasiri =2
2 tarafta pantolon = 2
Toplam=4 kat

Egerki teoride boyle 4 kat uzerinden surtunmeyle hamile kalabilme ihtimali varsa bizkiler beceriksiz valla hamile kalamiyoruz normal yolla bile. Yaziklar olsun bize
Ben bakireyken hamile kalan birini duyduktan sonra hiçbir şey imkansız gelmiyor

Odak noktası 50 kuruş bu konunun çünkü.
O da olmasa zaten soru çok bayağı, klasik ergen sorusu tek ilgi çekici nokta 50 kuruş aralarındaki muhabbeti merak ettim ay iki kattan hamile kalıyomuşum, 50 kuruş diye anlatmış çocuk korkudan bilememiş ne desin

Şuan da 6. Günündeyim kasıklarımda ağrı var psikolojik vs olabilir mi yoksa bir belirti midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…