- 6 Nisan 2022
- 9
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kelebekomurlu
-
Evet evet biliyorum ama aslında şunu sormak istiyorum bu hormon hamilelikte de yükselebiliyormuş eğer hamile kaldıysam ondan da yüksek çıkma ihtimali var mıdır aslında bunu öğrenmek istedim çünkü ilişkiden 1 hafta sonra test yaptırdım çıkmama ihtimali yüksekSebepsiz de yükselebilir prolaktin ve yüksek olması gebeliği engelleyen de bir şey.
Hcg bakmadılar mı? Daha embriyonun ilk tutunmaya çalıştığı günlerde bu kadar yükselemez bence.Evet evet biliyorum ama aslında şunu sormak istiyorum bu hormon hamilelikte de yükselebiliyormuş eğer hamile kaldıysam ondan da yüksek çıkma ihtimali var mıdır aslında bunu öğrenmek istedim çünkü ilişkiden 1 hafta sonra test yaptırdım çıkmama ihtimali yüksek
Hcg baktılar negatif çıktı doktor hamile kalmış olsam bile daha çok yeni olduğundan çıkmama ihtimali yüksek olduğunu söyledi ben de randevu aldım tekrarHcg bakmadılar mı? Daha embriyonun ilk tutunmaya çalıştığı günlerde bu kadar yükselemez bence.
Yumurtlama dönemimde birlikteliğimiz olmuştu belirtiler de var yüksek olduğunu görünce acaba dedim ben de olabilir miHcg bakmadılar mı? Daha embriyonun ilk tutunmaya çalıştığı günlerde bu kadar yükselemez bence.
E hcg negatif iken prolaktin bu denli yükselebilir mi sizce de?Hcg baktılar negatif çıktı doktor hamile kalmış olsam bile daha çok yeni olduğundan çıkmama ihtimali yüksek olduğunu söyledi ben de randevu aldım tekrar
E hcg negatif iken prolaktin bu denli yükselebilir mi sizce de?
Doktor kafanızı karıştırmış. Önce hcg yükselir ki vücut ben gebeyim diye diğer hormonlarla da hazırlık yapsın.Ben de bunu soruyorum ya zaten daha erken yaptırdım testi çıkmama ihtimalinden dolayı yani ileriki günlerde test yaptırsam belki pozitif çıkacak sonucum bunu doktor da söylüyor ben hamile kalmış olabilme ihtimalim var mıdır diye soruyorum yani ilişkiden 7 gün sonra zaten çıkmaz sonuç yüksekliğe bu yüzden de neden olabilir belki diye soruyorum hani hazırlık dönemi olabilir ya o yüzden hormon için gitmedim daha doktora gideceğim burda daha önce böyle bir şey yaşayan varsa belki yardımcı olur diye sordum yalnızca
Hastalığa bağlı da yükselebilir, canı sıkılıpta yükseledebilir…..ilaçla kısa sürede düşüyor dert etmeyin, annemin birkaç yılda bir coşar yükselir tedavi olur normale döner. Hormonlara akıl sır ermiyor pek….Merhabalar birkaç gündür kafamı kurcalayan şeyler var nedenini bilen varsa ya da daha önce böyle bir şey ile karşılaşmışsa yardımcı olursa çok sevinirim :)
Bir süredir eşimle bebek bekliyoruz yani deniyoruz adetime 2 gün kaldı. Yaklaşık 10 gün önce eşimle birlikteliğimiz oldu 2-3 gün önce doktora gittim gebelik şüphem olduğunu söyledim ama daha çok erken olduğunu testte çıkmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi yine de onun yanında bazı testler istedi dediği gibi de çıkmadı tekrar randevu aldım ama prolaktin hormon testimin değeri yüksek (28) çıktı. Bu hormon genelde gebelikte yüksek çıkma ihtimali varmış ya da başka hastalıklarda süt hormonu deniliyor randevu aldım tekrar gideceğim ama bilemediğim için de merak ettim böyle bir şey yaşayan var mı aranızda hamile miyim ya da bir hastalığım mı var açıkçası çok endişelendim o yüzden paylaşıp sormak istedim ??
Doğru söylüyorsunuz en iyisi gidip adam akıllı tekrar test yaptırmak teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinDoktor kafanızı karıştırmış. Önce hcg yükselir ki vücut ben gebeyim diye diğer hormonlarla da hazırlık yapsın.
İlişkiden bir hafta sonra çıkmama ihtimali yüksek değil neredeyse imkansızEvet evet biliyorum ama aslında şunu sormak istiyorum bu hormon hamilelikte de yükselebiliyormuş eğer hamile kaldıysam ondan da yüksek çıkma ihtimali var mıdır aslında bunu öğrenmek istedim çünkü ilişkiden 1 hafta sonra test yaptırdım çıkmama ihtimali yüksek
Evet ben de çocuk istiyorum o yüzden heycan yaptım sanırım biraz dediğiniz gibi gecikirse tekrar gideceğimHastalığa bağlı da yükselebilir, canı sıkılıpta yükseledebilir…..ilaçla kısa sürede düşüyor dert etmeyin, annemin birkaç yılda bir coşar yükselir tedavi olur normale döner. Hormonlara akıl sır ermiyor pek….
Acele etmeyin biraz daha bekleyin regl olmazsanız tekrar test yaparsınız, doktor ne diyorsa onu yapın
Bu arada korunmasız ilişki yaşadım gebe miyim diye durduk yere doktora gitmek pek mantıklı değil, önce bir bekleyin regl geciksin neyin ne olduğu anlaşılabilecek hale gelsin ondan sonra test yapın, bunlar hep yersiz stresler, stres de gebeliği engelleyen birşey
Rica ederim. Sakin olun lütfen.Doğru söylüyorsunuz en iyisi gidip adam akıllı tekrar test yaptırmak teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
İlişkiden bir hafta sonra çıkmama ihtimali yüksek değil neredeyse imkansız
Neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz, tamam çok istiyorsunuz da daha vücut döllendiğinin farkında değil siz acaba acaba diye dolanıyorsunuz
Az sabredin
İlişkiden bir hafta sonra çıkmama ihtimali yüksek değil neredeyse imkansız
Neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz, tamam çok istiyorsunuz da daha vücut döllendiğinin farkında değil siz acaba acaba diye dolanıyorsunuz
Az sabredin
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adetimin 3. Günü hormon testi verdim. Prolaktin 9 du. Yumurtlama takibi yaptım. Yumurtlamadan 7 gün sonra (yani 21.Merhabalar birkaç gündür kafamı kurcalayan şeyler var nedenini bilen varsa ya da daha önce böyle bir şey ile karşılaşmışsa yardımcı olursa çok sevinirim :)
Bir süredir eşimle bebek bekliyoruz yani deniyoruz adetime 2 gün kaldı. Yaklaşık 10 gün önce eşimle birlikteliğimiz oldu 2-3 gün önce doktora gittim gebelik şüphem olduğunu söyledim ama daha çok erken olduğunu testte çıkmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi yine de onun yanında bazı testler istedi dediği gibi de çıkmadı tekrar randevu aldım ama prolaktin hormon testimin değeri yüksek (28) çıktı. Bu hormon genelde gebelikte yüksek çıkma ihtimali varmış ya da başka hastalıklarda süt hormonu deniliyor randevu aldım tekrar gideceğim ama bilemediğim için de merak ettim böyle bir şey yaşayan var mı aranızda hamile miyim ya da bir hastalığım mı var açıkçası çok endişelendim o yüzden paylaşıp sormak istedim ??
Sonuç neymiş?Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adetimin 3. Günü hormon testi verdim. Prolaktin 9 du. Yumurtlama takibi yaptım. Yumurtlamadan 7 gün sonra (yani 21.
gün denilen test)i yaptırdım. Progesteron 11 yani güzel yumurtlama olmuş ama PROLAKTİN hormonum 37 olmuş yani ikinci günü değerim 9 du ve göğüs uçlarım acıyor şuan. Gebelikte de artar mı hemen böyle. Sonucunuz ne çıktı doktorunuz ne dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?