Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimalim var mıdır ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nrcn23

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
7
5
1
24
Merhaba bayanlar ben Ocak 28 de adet olmustum ama 3 gün öne gelerek .
Subat 25 te adet olmam lazımdı olmadım 28 de de olmadım toplam 5 gün geçmiş oluyor ..
ama ayın 25 inde ve sonrasında ara ara bel ağrım kasık ağrım devam ediyordu hatta adet olacam diye düşündüm hep .
Sonra bir iş yapsam belim kasığım hemen agrıyır dinleniyorum geçiyor
Akıntım hem beyaz hem sarı cok fazla var
İdrar rengim koyu sarı olmuş durumda
Göğüslerde ne acıma var ne şişme
Bide belim ağrıyor arada
Kan tahlili 3 gün önce negatifti .
Dün öğlen de evde test yaptım negatif çıktı ..
aynı durumu yaşayan var mı ?? Yardım

Bir hormon tahlili vermeni öneririm. Ben cok istediğim icin stresten prolaktin hormonum yükselmiş ve reglimi geciktirmişti epey. Normalde saatini bile bilirim.

Gecikmelerde ve erken adet gelişlerinde 10 ar gün normal kabul edilir.
Ama kist ya da hormonal bir bozukluk olma ihtimali de var. Bir kadın doğumcuya giderek muayene olmalısınız.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum kan testi yanılmaz. Döllenmeden 1 hafta sonra dahi 5 gibi bir değer verir.

Bulunduğum ilçe de maalesef kadın doğum doktoru yok muayene olmak istedim ama napcam bilmiyom merkez 2 buçuk saat uzak

Doktor yok maalesef bu ilçe de merkez cok uzak ve kardan hep kapanıyor yollar normal de asla şaşmaz adetim ama bilmiyorum şimdilik bekliyorum bakalım sadece eşimle bu ay iki kez birliktelik oldu eğer sonda kine göre geç döllenme olduysa bugün 12. Gün diye çıkmaz dedim kendimce

Buda benim dün yaptığım ovulasyon testi nerdeyse pik durumda ..

Eklentiler

• 900763BC-010F-421C-A3C3-1F0BD92829D6.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 28
Döllenmeden 5 gün sonra bile kanda çıkar kuzum
İlla için rahat etmiyorsa bir hafta daha bekle gelmezse yine kana git.

Döllenmeden 5 gün sonra bile kanda çıkar kuzum
İlla için rahat etmiyorsa bir hafta daha bekle gelmezse yine kana git.
Oyle yapacam artık burda cok geç çıkanlar var diye okudum . Birde bir arkadasım nerdeyse 2 aylık hanileydi çıkmıyordu kanda ve teste birlikte gidiyorduk hastaneye .. böyle nadir olaylar var diye bekliyorum ama adet olsam da sorun değil sadece sonuç belli olsa içim rahat eder

Geç döllenme olabilir. Ben size kendimi örnek vereyim. Benim normalde 30 günde birdi adetim. Yani 16ncı gün yumurtlamam lazım ama ben 23ncü günde yumurtladım. Takip etmiyor olsam ayın 30unda adet olmam lazım diye beklerdim. Hatta o gün kan verdim. 2 gün sonra tekrar kan verdim negatif çıktı. Gecikmemin 4ncü gününde çoook silik idrar testiyle öğrendim. Aynı gece kan verdiğimde bhcg 14,77’ydi. Şüpheli gebelik dediler hatta. Yani sende de böyle olabilir. Ya da sıradan mevsimsel bi gecikmede olabilir. Ama ovülasyon adet gecikmesinde bende de pik yapacak kadar koyu çıkıyordu. Ondan ihtimal verip anlattım. Ama kişiden kişiye değişir belli olmaz. Yumurtlama gününüzü bilmek bu açıdan çok işe yarıyor. Ne zaman test yapsam çıkar ne kadar beklemeliyim herşeyi bilebiliyoruz. Eğer gebelik düşünüyorsanız bu ay olmazsa sonrasında yumurtlama takibi yapmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…