Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bundada bi hayır vardır canım üzülme. Sen dr kontrollerini aksatma inşallah bişeyin yoktur. Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah
Kizlar adetim on bes gun gecikti gecen ay iki gun erken olmustum ayin yirmi altisinda nisanlimla iliski yasadik ama bosalma olmadi ertesi gun adet oldum ve normal sure bes gun surdu bu ayin ucunde dordunde olmam gerekiyodu ama hala olmadim belirtilerini yasadim ama hala gelmedi nedeni ne olabilir ki hamile olabilir miyim ki
Kizlar adetim on bes gun gecikti gecen ay iki gun erken olmustum ayin yirmi altisinda nisanlimla iliski yasadik ama bosalma olmadi ertesi gun adet oldum ve normal sure bes gun surdu bu ayin ucunde dordunde olmam gerekiyodu ama hala olmadim belirtilerini yasadim ama hala gelmedi nedeni ne olabilir ki hamile olabilir miyim ki