- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
merhaba ark 2 yıllık evlıyım bundan adetlerım duzensız oluyor 1 yıl once boş gebelıkten kurtaj oldum kurtajdan sonra 5 ay duzenlı adetten sonra yıne duzensızleştı
bu enson kasım 11 rengl oldum bu ay olmadı sımdı aralık 4 gıbı kahve rengı akıntı geldı 3 gun sadece vc gıdınce gelıyordu buara kasıklarmıda cok hafıfbatma ve aksamları bazen bulantı oluyor sızce hamıle olabılırmıyım test yapmaya cesaretım yok
hanımlar merhaba...ben 4 yıllık evliyim.ilk 1.5 yıl vajıgnigzmumdum tedavi oldum ve sonrasında bebek istedi ama olmadı sonra hamile kalmışım ve kimyasal düşük yaşadım 6 ay sonra bidaha hamile kaldım yine kimyasal düşük Dr.lar olabilir her kadının başına gelir dediler..tedavi için son gebeliğimin üstünden 1 sene geçmesi gerekiryormu 1,5 sene geçti bende tık yok..kasım 25 de adet oldum ve Süleymaniye kadın doğuma gittim yaş 36 olunca tüp bebeğe yönlendirdiler..birsürü tetkik film derken ben ve eşimde bişey çıkmadı ..dr.sana tüp yapamayız sizin bişeyiniz yok heyet raporunu bekle dedi ve yarın belli olacak tedavi sürecim muhtemelen aşılama olucam bu arada 5 aralıkta inofolıcasıt verdi günde 4 paket içti ilaca başlamamın 4. ve 8.günü pembemsi bi kan geldi biz eşimle denemeler devam ediyoruz tabiii bende bir uyku hali migde yanması halsizlik dayanamadım test yaptım 2.çizgi silik çıktı kesin hamileyim dedim nasılsa 18 aralıkta dr.gidicem heyet sonucunu ve muane olmak için orda belli olur derken yaptığım testin ertesi günü yohun bir ağrı ile sanırım adet oldum bugün 2.günüm ve 2.ped değiştirdim...şimdi bu ne anlamadım niye adete 2 hafta kala kanama geldi..hamile değilsem niye bu göğüslerde hassiyet uyku falan ...verdiği ilaci araştırdım böyle erken adet falan yapmıyormuş...ben şaşırdım kaldım ..eşim okadar çok bunaldıki benden bende dermanı sizde aramaya geldim..
Lökosit mi hamile olmayı engelliyor a
gebelik belirtileri adet belirtisi idrar yolu enfeksiyonu 3 ü de aynı idrar yolunda bişey yoksa ya hamilesin yada sıkıntı yaptıysan veya havalardan gecikmiş olabilir
tşk nezamn dr gıtsen ıdrar yolları ıcın antıbıyotık verıyor ıltıhap olabılıyor bırazdaha beklıcem ve sonra dr gıdıcem kendımı dınlememeye calısıyorum
inş cnm yoruldum aslında bırazda dr gıdıyorum verıyor antıbıyotık gonderıyor bıraaz kendı halıne bırakmayı dusunuyorumOzaman idrar yolu enfeksiyonudur canım ben de ondan hep kendimi hamile sanıyorum sonu hüsransen yinede dr. A görün inşallah bebişine kavuştursun.
inş cnm yoruldum aslında bırazda dr gıdıyorum verıyor antıbıyotık gonderıyor bıraaz kendı halıne bırakmayı dusunuyorum
ÇALIŞTIĞIM İÇİN HER AY IZIN ALAMIYORUM BENBen hiç dayanamıyorum her ay dr.dayım.
ÇALIŞTIĞIM İÇİN HER AY IZIN ALAMIYORUM BEN
bu sabah evde test yaptım malesef negatıf yıne hayal kırıklığıGitsende sonuç hep aynı zaten boşver gitme öylesi daha hayırlı.
Doktora gttim canım malesef hamilelik yok adet söndürücü verdi doktor ama mide bulantim baş dönmem artti carsamba gece acillik oldum bu yuzden.Bende yarın gidicem inşallah canın. Neyin varmış yazarsın bana olur mu merak ediyorum bende.
Kan degerlerim falan hep normal ama anlamıyorum baş donmem mide bulantim oluyor aniden sonra geçiyor
bu sabah evde test yaptım malesef negatıf yıne hayal kırıklığıyılbasından sonra dr gıdıcem
belki alakası yoktur ama ben de yeni hamileyim son oldugum adet aynı senın anlattıgın gibiydi hem geç gelmişti hemde pembe tek su gibi damlayla başladı ama çok olan adetim normalin baya altındaydı sonra ki ayda hamileliğimi öğrendim. üstüne görmemiştim ama anneme böyle söylediğimde hemen şüphelenmişti. İnşallah istediğin gibi olsun canım :)Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi
Baş dönmesi mide bulantısı ateş basması oluyormu sende de canimO bendede oluyor arada bu baş dönmesinin ardından tansiyonm çıktığını farkettim başka sebeplerdende oluyor baş dönmesi mide bulantısı
belki alakası yoktur ama ben de yeni hamileyim son oldugum adet aynı senın anlattıgın gibiydi hem geç gelmişti hemde pembe tek su gibi damlayla başladı ama çok olan adetim normalin baya altındaydı sonra ki ayda hamileliğimi öğrendim. üstüne görmemiştim ama anneme böyle söylediğimde hemen şüphelenmişti. İnşallah istediğin gibi olsun canım :)
hayır hayır o ay değil sızıntılarla incecik kanama bile degildi adetim geçti bi sonraki ay hamile oldugumu öğrendim. ben adet agrısı sanmıstım kasık agrısı bi belirti dersek bende o vardı ve bayadır da devam ediyo 10 haftalık olduk çok şükür. hayırlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?