- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Benim hamileliğimin basında aynı senin gibi ilk gün kısa süreli kırmızımsı kan sonraki iki gün de turumcumsu leke gelmişti.kan testi yaptırdım.meğer yerleşme kanamasıymış.bende 6 gün yoğun adet gördüğüm için şüphelenmiştim.sanırım bi test yaptırmakta fayda var.
Bazen hcg daha belli bir seviyeye ulaşmamışsa idrar testinde negatif çıkıyor canım.acaba bi kadın doğuma görünsen mi ? gebelik olmasa bile sökülmemişsin bu adetinde bi muayene faydalı olabilir bence.eğer istiyorsan dilerim ki orada bir bebecik vardır :)
Rica ederim canım inşallah vardır :) Allah isteyen herkese nasip etsin.eğer bu ay yoksa da hiç üzülme bebeğin elbet gelecektir sana.biz 10 ay sonunda aldık haberi ,bazen naz yapıyorlar :)
Merhaba canım bence yapmalısın idrar testi bile yapsan çıkar artik.Merhaba arkadaşlar yeniyim adetim 5 gün gecikti sağ kasığında ağrı var ara ara baş dönmesi ve bulantı var acaaba hamile olma ihtimalim varmı test yapmalimiyim
Cok teşekkür ederim canım yapcam bakalım..Merhaba canım bence yapmalısın idrar testi bile yapsan çıkar artik.
Cok teşekkür ederim canım yapcam bakalım..
Negatif çıktı test ama hala bişey yok 4 aylık evliyim bebek istiyoruz da kafam çok karisik dizlerimde agrimaya başladı hiç olmayan şeyler oluyor çok sevdiğim şeylerin kokusu bile rahatsız ediyorYap bakalım canım inşallah hamilesindir :)
Negatif çıktı test ama hala bişey yok 4 aylık evliyim bebek istiyoruz da kafam çok karisik dizlerimde agrimaya başladı hiç olmayan şeyler oluyor çok sevdiğim şeylerin kokusu bile rahatsız ediyor
Çok sağol canım pzrtesi gtcm mutlakaİdrar yolu enfeksiyonun var mı. Birde benimde olmuştu gittim yumurtam çatlamamış yeterince kiste dönüşmüş ilaç kullandım 1 ay içinde geçti sonraki adette atmıştım onu. Bi dr.a görün bence sen. Hem idrar testinde çıkmadıysa mutlaka gittiğinde çıkar canım
Çok sağol canım pzrtesi gtcm mutlaka
merhaba.ayni seninkine benzer bi deneyim yasadim gebelik testi de yapmadim sonucunu paylasirmisin?Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi
merhaba.ayni seninkine benzer bi deneyim yasadim gebelik testi de yapmadim sonucunu paylasirmisin?
Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?