• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimalim var mı?

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi :(

Benim hamileliğimin basında aynı senin gibi ilk gün kısa süreli kırmızımsı kan sonraki iki gün de turumcumsu leke gelmişti.kan testi yaptırdım.meğer yerleşme kanamasıymış.bende 6 gün yoğun adet gördüğüm için şüphelenmiştim.sanırım bi test yaptırmakta fayda var.

Benim hamileliğimin basında aynı senin gibi ilk gün kısa süreli kırmızımsı kan sonraki iki gün de turumcumsu leke gelmişti.kan testi yaptırdım.meğer yerleşme kanamasıymış.bende 6 gün yoğun adet gördüğüm için şüphelenmiştim.sanırım bi test yaptırmakta fayda var.

İdrar testi yapmıştım negatif çıktı kanama olunca belirtiler gidince ihtimal vermedim ama olabilir mi

Bazen hcg daha belli bir seviyeye ulaşmamışsa idrar testinde negatif çıkıyor canım.acaba bi kadın doğuma görünsen mi ? gebelik olmasa bile sökülmemişsin bu adetinde bi muayene faydalı olabilir bence.eğer istiyorsan dilerim ki orada bir bebecik vardır :)

Bazen hcg daha belli bir seviyeye ulaşmamışsa idrar testinde negatif çıkıyor canım.acaba bi kadın doğuma görünsen mi ? gebelik olmasa bile sökülmemişsin bu adetinde bi muayene faydalı olabilir bence.eğer istiyorsan dilerim ki orada bir bebecik vardır :)

Canim ya çok sağol inşallah vardır çok istiyorum evlat istenmez mi hiç :) pazartesi gitmeyi düşünüyorum bende inşallah güzel haberler alırım :)

Rica ederim canım inşallah vardır :) Allah isteyen herkese nasip etsin.eğer bu ay yoksa da hiç üzülme bebeğin elbet gelecektir sana.biz 10 ay sonunda aldık haberi ,bazen naz yapıyorlar :)

Rica ederim canım inşallah vardır :) Allah isteyen herkese nasip etsin.eğer bu ay yoksa da hiç üzülme bebeğin elbet gelecektir sana.biz 10 ay sonunda aldık haberi ,bazen naz yapıyorlar :)

Amin canım inşallah. 3. Ayım inşallah fazla bekletmez de biran önce gelir :)

Merhaba arkadaşlar yeniyim adetim 5 gün gecikti sağ kasığında ağrı var ara ara baş dönmesi ve bulantı var acaaba hamile olma ihtimalim varmı test yapmalimiyim

Merhaba arkadaşlar yeniyim adetim 5 gün gecikti sağ kasığında ağrı var ara ara baş dönmesi ve bulantı var acaaba hamile olma ihtimalim varmı test yapmalimiyim
Merhaba canım bence yapmalısın idrar testi bile yapsan çıkar artik.

Negatif çıktı test ama hala bişey yok 4 aylık evliyim bebek istiyoruz da kafam çok karisik dizlerimde agrimaya başladı hiç olmayan şeyler oluyor çok sevdiğim şeylerin kokusu bile rahatsız ediyor

İdrar yolu enfeksiyonun var mı. Birde benimde olmuştu gittim yumurtam çatlamamış yeterince kiste dönüşmüş ilaç kullandım 1 ay içinde geçti sonraki adette atmıştım onu. Bi dr.a görün bence sen. Hem idrar testinde çıkmadıysa mutlaka gittiğinde çıkar canım

İdrar yolu enfeksiyonun var mı. Birde benimde olmuştu gittim yumurtam çatlamamış yeterince kiste dönüşmüş ilaç kullandım 1 ay içinde geçti sonraki adette atmıştım onu. Bi dr.a görün bence sen. Hem idrar testinde çıkmadıysa mutlaka gittiğinde çıkar canım
Çok sağol canım pzrtesi gtcm mutlaka

Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi :KK43:
merhaba.ayni seninkine benzer bi deneyim yasadim gebelik testi de yapmadim sonucunu paylasirmisin?

Ben hamileyim,ben de de lökosit çıktı,1 defalık suda eriyen antibiyotik verdi,şimdi iyiyim şükür.

Arkadaşlar adet gümüme kadar bütün adet belirtilerim vardı gebeliğime kesin gözüyle bakıyodum. Adet im 3 gün gecikti sonra pembe renkli sulu kan geldi. (Tabi bu sıvıyla birlikte bütün belirtiler gitti). Öyle ki su gibi. Az da geliyodu 2. Günümde damla damla geldi 3. Günü de azdı. Şuan bitti sizce bu adet mi. Normal adetim 6 gün sürer çok fazla parça düşürürdüm bu ay ki kanamada sadece sıvıydı. Kistim idrar yolu enfeksiyonu yok. Sizce bu neyin nesi :KK43:

hanımlar merhaba...ben 4 yıllık evliyim.ilk 1.5 yıl vajıgnigzmumdum tedavi oldum ve sonrasında bebek istedi ama olmadı sonra hamile kalmışım ve kimyasal düşük yaşadım 6 ay sonra bidaha hamile kaldım yine kimyasal düşük Dr.lar olabilir her kadının başına gelir dediler..tedavi için son gebeliğimin üstünden 1 sene geçmesi gerekiryormu 1,5 sene geçti bende tık yok..kasım 25 de adet oldum ve Süleymaniye kadın doğuma gittim yaş 36 olunca tüp bebeğe yönlendirdiler..birsürü tetkik film derken ben ve eşimde bişey çıkmadı ..dr.sana tüp yapamayız sizin bişeyiniz yok heyet raporunu bekle dedi ve yarın belli olacak tedavi sürecim muhtemelen aşılama olucam bu arada 5 aralıkta inofolıcasıt verdi günde 4 paket içti ilaca başlamamın 4. ve 8.günü pembemsi bi kan geldi biz eşimle denemeler devam ediyoruz tabiii bende bir uyku hali migde yanması halsizlik dayanamadım test yaptım 2.çizgi silik çıktı kesin hamileyim dedim nasılsa 18 aralıkta dr.gidicem heyet sonucunu ve muane olmak için orda belli olur derken yaptığım testin ertesi günü yohun bir ağrı ile sanırım adet oldum bugün 2.günüm ve 2.ped değiştirdim...şimdi bu ne anlamadım niye adete 2 hafta kala kanama geldi..hamile değilsem niye bu göğüslerde hassiyet uyku falan ...verdiği ilaci araştırdım böyle erken adet falan yapmıyormuş...ben şaşırdım kaldım ..eşim okadar çok bunaldıki benden bende dermanı sizde aramaya geldim..

Back