Hamile olma ihtimalim var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilkbal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilkbal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
2
0
1
Kızlar adetime 2 gün kala erken gebelik testi ve normal test yaptım gölge gibi renksiz ikinci çizgi çıktı ama öncesinde de şüphelerin oldugu için zaten test yapmıştım mide bulantısı göğüs hassasiyetim falan oluyordu testte de öyle çıkınca gebe olabilecegimi düşündüm ama lekem geldi bugün ikinci günüm ve adet kanaması gibi değil lekelenme şeklinde kan geliyor ve kasık ağrılarımda var malesef bu durumda gebe olma ihtimalim aöz konusu olabilir mi ne yapmam lazım

Hiç bu durumu yaşayanlar oldumu aranızda merak ediyorum her ihtimale karşı ağrı kesici almıyorum ama çok kötü ağrım oluyor gebelik söz konusu olsaydı bu kadar sancı olur muydu sizce

Kızlar adetime 2 gün kala erken gebelik testi ve normal test yaptım gölge gibi renksiz ikinci çizgi çıktı ama öncesinde de şüphelerin oldugu için zaten test yapmıştım mide bulantısı göğüs hassasiyetim falan oluyordu testte de öyle çıkınca gebe olabilecegimi düşündüm ama lekem geldi bugün ikinci günüm ve adet kanaması gibi değil lekelenme şeklinde kan geliyor ve kasık ağrılarımda var malesef bu durumda gebe olma ihtimalim aöz konusu olabilir mi ne yapmam lazım
Kan tahlili yaptırmalısınız bence. Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benziyor.

Benim düzensiz oldu birkaç aydır.Geçen ay 25 günde oldum bu ay 29 gün oldu bugün adet olmadım daha.Umutlanamıyorum maalesef

Back
X