Olabilir tabii. Şu döneminizde regliniz düzenliyse, yumurtlamanız iki reglinizi nerdeyse ortalıyosa zaten varsa anca tutunuyo olabilir. Ya da zamanı geldiğinde regl olacaksınızdır. Silik çizgi koyulaşarak devam etmediği için gebesiniz demek de değilsiniz demek de mümkün değil. Sorunuzun tek cevabını zaman vericek malesef :)arkadaşlar adete şuan 6 günüm var.. 7 gün varken erken gebelik testi yaptım ilk silik çizgi çıktı sonra hiç çizgi çıkmadı. dayanamadım doktora gittim doktor vajinal muayene etti adetin yakın gözüküyo duvar kalınlaşmış dedi.. benim yaklaşık bir haftadır geçmeyen kasık ağrım var.. sizce hamile olmamın ihtimali var mı
bende doktor muayene edip söylemediği içn kesin yok gözyle bakmaya baslamıstım ama agrılarım devam edyor:)Olabilir tabii. Şu döneminizde regliniz düzenliyse, yumurtlamanız iki reglinizi nerdeyse ortalıyosa zaten varsa anca tutunuyo olabilir. Ya da zamanı geldiğinde regl olacaksınızdır. Silik çizgi koyulaşarak devam etmediği için gebesiniz demek de değilsiniz demek de mümkün değil. Sorunuzun tek cevabını zaman vericek malesef :)
Duvar kalınlaşması gebelikte de olur. Benim bu gebeliğimde adet günü kese görmeden duvar kalınlaşması gördü Dr.arkadaşlar adete şuan 6 günüm var.. 7 gün varken erken gebelik testi yaptım ilk silik çizgi çıktı sonra hiç çizgi çıkmadı. dayanamadım doktora gittim doktor vajinal muayene etti adetin yakın gözüküyo duvar kalınlaşmış dedi.. benim yaklaşık bir haftadır geçmeyen kasık ağrım var.. sizce hamile olmamın ihtimali var mı
Duvar kalınlaşması gebelikte de olur. Benim bu gebeliğimde adet günü kese görmeden duvar kalınlaşması gördü Dr.
canım bence senin sonucun yükselcekEki Görüntüle 3488184 bakarmısınız ben birşey anlamadım ya
Ay inşallah yacanım bence senin sonucun yükselcek
Bu değer negatif 5 in altında. Adete kaç gün var? Yükselebilir henüz adet günü gelmediyseEki Görüntüle 3488184 bakarmısınız ben birşey anlamadım ya
Adet günüm geçti ben aşılama olduğum için adet gününü bilemiyorumBu değer negatif 5 in altında. Adete kaç gün var? Yükselebilir henüz adet günü gelmediyse
Aslında 5e çok yakın, sınırda değeriniz. Varsa gebelik yarına kadar yükselir. Bence yarın da kan verin.Adet günüm geçti ben aşılama olduğum için adet gününü bilemiyorum
Daha zamanınız var bilemezsiniz ki kimse yok da var da diyemez :) gönlünüzce olsun umarımbende doktor muayene edip söylemediği içn kesin yok gözyle bakmaya baslamıstım ama agrılarım devam edyor:)
Ekim 22den sonra test yapınBı sorum olacakta 4 aylık evliyim en son ayin 22 sinde adet oldum adetimin bittiği gün dahil 3 4 kez ilişkiye girdik belki psikolojik tır bilmiyorum ama belirtilerim var idrar testinde öğrenmem için erken mi ne zmn bakmaliyim
Bugünlerde gidip kan vermeyin çok erken negatif olsa da doğru sonuç alamayabilirsiniz. Özel hastanelerde direkt bhcg baktırmak istiyorum diyince yapıyolar. Devlette de sanırım sıkıntı çıkarmıyolardır gebelik riskim var test istiyorum diyinceAcile gidip kanı ne diye veriyorsunuz
unutsuz olmayın hayatta heran herşey olabilirrBenim de adetime 6 gün var. Ben de ağrı falan da yok. Hamilelik umudum yeşermiyor maalesef. Hatta HCG testi de sipariş ettim. O kadar umutsuzum ki adetim geçmeden test de yapmam o derece.
Kasım da 1 sene dolacak. O yüzden beklentim çok düştüunutsuz olmayın hayatta heran herşey olabilirr