- 5 Ocak 2022
- 21
- 1
- 24
- Konu Sahibi Monaroosaa
Merhaba arkadaşlar önceden de sormuştum baya alay konusu olmuştu biliyorum haklısınız saçma ama neyse anlatıyorum 28 Aralık'ta bir ilişkim oldu prezervatifle korunduk ve boşalırken geri çekildi ama penisini vulva deniyo sanırım oraya koydu biraz büyük geliyodu sızma ihtimali olabilir mi diye düşündüm ve reglim düzensiz hep doktor pcos olabilir dedi tam tanı koyulmadı senede 3-4 kere regl oluyorum en fazla neyse ilişkiden 1 hafta sonra tarlusal kullanmaya başladım bittikten 15 gün sonra regl oldum baya 1 hafta sürdü başta kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve yoğundu hep olduğu gibiydi ayrıca ilişkiden 9 ve 21 gün sonra test yaptım ikiside negatifti ama ilk idrarla yapma fırsatım olmadı idrarı en az 3 saat tutup yaptım çizgi silik bile değildi hiç yoktu 3-4 gündür de arada alt karnıma rahmin oralarda falan atma hissi oluyor pıt pıt kasıklarımda da biraz rahatsızlık hissi var kabız oldum sürekli karnım gurulduyor normalde de sürekli kabız olan bi insanım zaten ve beyaz akıntım var arada göğüslerim karıncalanıyo ama önceden de oluyodu çok korkuyorum lütfen yardım edin bana 21yaşındayım daha