Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rica ederim, tek muradım bebeğimi sağlıkla tüm bekleyen anneler gibi kucağıma almak inşallah canım. Rabbim sana da yazmıştır, sana da nasip olsun inşallah tüm bekleyen anneler gibi.
Rica ederim, tek muradım bebeğimi sağlıkla tüm bekleyen anneler gibi kucağıma almak inşallah canım. Rabbim sana da yazmıştır, sana da nasip olsun inşallah tüm bekleyen anneler gibi.
Canım bu bende de hep çıkıyor. Geçen ay da çıktı adet oldum. Şu an da çıkıyor bu hamilelik demek değil. Bu buharlaşma çizgisi gri yapıda oluyor. Pızitif için silik de olsa pembemsi olması lazım. Bu hemen her test de var kuruyunca çıkar. İnşallah pembeleşir ikimizinde.. Bunla hamilelik öğrenen arkadaşlar varmış ama bence tedadüf. Yani idrar daha geç gösterdiği için kan tahlilindr belli zaten pozitif mi negatif mi