Hamile olma ihtimalim sizce var mı

dalga geçmiş göbeğe bakıp nasıl döllenip döllenmeyecegini anlayabilir ki boş bişey sinirim bozuldu 5 aydır regl olup bende aynı endişeleri taşıyorum iyice insanın psikolojisini bozuyorlar ahahaha
Cidden öyle engelledim gitti yaa 5 aydır regl oluyorsan korkma bende 2 aydır oluyorum gerçi bende gerildim jdkdkd ama test yaptım negatif çıktı ondan dolayı rahatladım eğer test yapıp negatif çıktıysa yoktur birşey:))

Cidden öyle engelledim gitti yaa 5 aydır regl oluyorsan korkma bende 2 aydır oluyorum gerçi bende gerildim jdkdkd ama test yaptım negatif çıktı ondan dolayı rahatladım eğer test yapıp negatif çıktıysa yoktur birşey:))
yapamadım ki korkudan şuan 6. reglimi oluyorum sanırım 9. kez olmadan rahatalayamayacagım..

Ben de yumurtlama günlerimi yakaladım ovulasyon takibiyle 12.14.16. Günleri değenlenridik bakalım bu at sonuç ne olucak

yapamadım ki korkudan şuan 6. reglimi oluyorum sanırım 9. kez olmadan rahatalayamayacagım..
Yaa kıyamam ama korkma annemlede konuştum tabi benim başıma gelmiş gibi değil de bir arkadaşın başına gelmiş gibi annemde şey dedi ardan 2 ay geçmiş negatifse test kesin doğrudur dedi ben rahatladım o yüzden ama bende senin gibi 9 ay geçtikten sonra rahatlarım kesin 😂

X