• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimaliiii :(

Merhabalr arkadaslar . ben bi kac aydir adet duzensizligi yasiyorum doktora gittim pko tanisi koydu. Bu ayki adetimden 1 gun once hassas testlerden yaptim negatif cikti ve sabahina adet oldum her zamanki yogunlugunda ve gun sayisinda oldu. Adetim bittkten sonra karnimda sislik bel agrisi kasik agrilari devam etti bi kac gun. Bugun kuyruk sokumumda dayanilmaz bi agri oldu. Gebelik riski hala var midir ? Yogun kanamali ustune gorme yasayanlar oldgunu okudum . insan celiskiye dusuyor :KK43:

CANIM MERHABA ÖNCELİKLE BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN RABBİM ANALI BABLI BÜYÜTSÜN MESAJLARI OKUDUM ÇOK SEVİDİM DARISI BİZE İNŞALLAAAHH :anneadayı::KK48: BENİMDE BAT 23 TAM YUMURTLAMA GÜNÜMDE İLİŞKİ OLMUŞTU GECEN HAFTADAN BERİ GÖGÜSLERİM DOLGUNLAŞTI AMA GRI FLAN YOK ÇOK DOLGUNLAŞTI VE SARI AKINTI BENDEDE VAR GEÇEN HAFTA ARADA Bİ MİĞDE BULANTISI AŞIRI BAŞ DÖNMESİ VE ÇOK SIK SARI AKINTI OLUYORDU BU HAFTA GÖGÜSLERİM HALA DOLGUN BAŞ DÖNMEM AZ VAR AKINTI ARA ARA KASIK AĞRIM GEÇTİ NADİR Bİ ŞEKİLDE BAZEN GİRİYO BİRDE KASIK ALTIMDA BENİMDE ŞİŞME VAR SANKİ BİRAZ BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR KENDİMİ KAPTIRMAKTA İSTEMİYORUM ÇOK AMAA NE BİLİMM:KK43:

Back