- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Kızlar kaç gündür kasıklarımda batmalar kasığımın altında bi şişlik hissediyorum bat 19 Şubat bugün göğüslerimin dolgunlaştığını anladım bir de her ay şeffaf akıntım olurdu şimdi ara ara sarımsı akıntım oluyo kendimi kaptırmak da istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum bazı belirtilerm de adet öncesi gibi kocaman sivilcem var her adet öncesi çıkan
Göğüs dolgunlaşmasını da bugün hissettim inşallah vardır gerçekten hüsrana uğramak istemiyorum yumutlama günlerini değerlendrdin mi
4 aydır bu ay 3 7 arası yumurtlama günümdü 4 ve 6 sında oldu birliktelik inş o günlerdedir bende umut etmek istemiyorum ama yine de düşünüyorum
Hadi ya :) evet ama cuma gününe kadar bekliym diyorum ama sonuç ne olursa olsun yaz buraya merak ettim inşallah hamileyizdir hayırlı zamanı şimdidir ne kadarlık evlisin
Benim de 1,5 sene :) bende aşırı sabırsız biriyim ama korku daha ağır basıyo geçen ay bir günlük gecikmeye ne kadar umutlanmıştım o yüzden bekliccem ama mutlaka yaz sonucu yaparsan da gerçi eğer varsa da çıkar zaten 3 gün kalınmasına artık
Hayırlı geceler inşallah
Benim bi sağ kasığıma ağrı giriyo aradan zaman geçiyo sol kasığıma bilmiyorum belki de benim de hazırlıktır şişkinlik hissediyo musun vücudunda ümitlenmeyelim sonra yıkılmak istemiyorum
Inşallah daha cumaya yıl varmış gibi geliyoGöğüslerimde şişkinlik ve ağrı var ama nerdeyse 5 gündür boyle. Onun dışında bişey yok. İnsallah ikimizde iyi haberler aliriz canım
Inşallah daha cumaya yıl varmış gibi geliyo
Canım ben test yaptım pozitif çıktı :) senin durumlar nasılAynen bana da oyle geliyor zaman geçmek bilmiyor. Hayırlısı hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?